Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmondjam a legjobb barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a legjobb barátomnak, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Kezdem unni, hogy úgy teszek, mintha engem is érdekelnének a lányok, de nem tudom hogy reagálna a dologra. Már megjegyezte, hogy soha sincs barátnőm, de ez ennyiben is maradt. Nem akarom, hogy elforduljon tőlem, de színlelni sem akarok.

18/F

2011. márc. 15. 13:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Hát te tudod h hogy áll a melegekhez elvakult homofób vagy csak divathomofób vagy toleráns?
2011. márc. 15. 13:16
 2/20 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, ha a barátod, akkor megérti és nem változnak az irántad érzett baráti érzései, ha meg érzed, hogy másképp viszonyul emiatt hozzád, akkor legalább kiderül, hogy mégsem olyan jó barát, mint aminek gondoltad.
2011. márc. 15. 13:17
 3/20 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el. Bár "ez" nem baj, de bajban ismerni meg a jó barátot.
2011. márc. 15. 13:19
 4/20 anonim válasza:
társulnék az előttem szólókhoz. ha igaz barátod, nem emiatt fog "elhagyni"
2011. márc. 15. 13:23
 5/20 anonim ***** válasza:
Én nem lennék benne olyan biztos, hogy megmarad barátként, még akkor sem, ha jó barátod. Lehet azt fogja hinni, hogy belé vagy zúgva, és feszélyezné a jelenléted a továbbiakban.
2011. márc. 15. 13:29
 6/20 anonim válasza:
Ha tényleg a barátod akkor emg fogja érteni. Semmiképpen sem jó hogy színészkedsz előtte. Lehet hogy éppen azért fog megsértődni mert nem szóltál neki korábban és becsaptad. Lehet hogy ezek után kicsit visszahúzódóbb lesz vagy kevésbé nyitott mivel gondolhat arra hogy vele is... De nem kell túlparázni. Elé állsz és elmondod neki. Ha tényleg jó barátod nem fog elfordulni. Ha pedig mégis így lesz akkor nem érdemelt meg.
2011. márc. 15. 13:43
 7/20 anonim ***** válasza:

Azért ez anyira nem egyszerű szerintem. Akik itt biztatják a kérdezőt, azok belegondoltak már abba hogy milyen lenne ha ők lennének a történetben valamelyik fél?

17/F

2011. márc. 15. 13:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Pont ettől félek, hogy ha elmondom neki, azt hiszi, hogy én végig azért voltam jóban vele, mert bejön nekem, ez persze hülyeség.
2011. márc. 15. 13:59
 9/20 anonim ***** válasza:
14%
Most nem azért... de meleg fiúknak szokott lenni heteroszexuális barátjuk? Bocs, a kérdésért, de szerintem nem igazán....
2011. márc. 15. 14:10
 10/20 anonim válasza:
figyelj, akkor megmondod neki, hogy nem tetszik neki. ennyi. ha ezután nem akar a barátod lenni, kár is volt fecsérelni rá az idődet. én mindenképpen elmondanám. és igen, belegondoltam, h mi lenne, ha az egyik fél én lennék. és én nem bírnék hazudni neki, főleg, h jó barátom.
2011. márc. 15. 14:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!