Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ment ki olyan "sokszor" WCre?
Este volt nálam egy fiú, majdnem 2 éve ismerjük egymást. Volt hogy kavargattunk picit, de nem jártunk soha.
Tegnap áthívtam magamhoz!
Szex nem volt, mert tudja ő is, hogy én még nem szeretném!
Meg is értette.Csak simogatások voltak, de éreztem rajta, hogy nagyon bevan indulva :)Ruhán keresztül éreztem, hogy nagyon "domborodik" már ott lent neki! :) Volt, hogy többször is elment a WCre. 2-3szor ! Miért volt ez?? Tényleg WCznie kellett, vagy valami máás? :)
egyébként ő már nem szűz!
utolsó elötti : egy szóval nem mondtam, hogy zavar ;) olvasd el kétszer, ha nem érted a kérdést, de nee feltételezzél olyat, ami nem igaz !
utolsó: nem akarom elsietni a dolgot !
Utolsó válaszoló: tudom. Tanulj meg szöveget értelmezni, mielőtt leszólsz, kösz! ;)
Kérdező: akkor bocsánat. Én a "sőt, sok esélyt látok erre énis :\" megjegyzésből ítéltem úgy, hogy ez esetleg zavar téged, de akkor szerencsére mégsem. :)
mindek kell föltenni egy ilyen kérdést? tényleg ennyire idióta vagy ,hogy nem tudod,hogy mit csinált amikor le is írod hogy érezted hogy fölállt neki?
biztos szarni ment persze....barom..
takarodjál már :)
nem kell akkor válaszolni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!