Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért lehet ez? Lent
Figyelt kérdés
a kérdésem az lenne ,hogy amikor meg kellett volna jönni megis jött de csak barnázok már 3napja ,alig van vér ...nem voltam együtt senkivel ,megfázás miatt lehet ez?? normális válaszokat kérnék ,köszönöm
18L
2011. márc. 15. 12:51
2/5 A kérdező kommentje:
ezt h érted?? ugyh még ezután fog rendesen megjönni??
2011. márc. 15. 13:05
4/5 anonim válasza:
nekem is ez volt mult hónapban, csak én kb 6 napig barnáztam, és keveset.
de most teljesen normálisan mejgött, szóval szerintem megfázás / stressz (nekem utóbbi volt szerintem)
5/5 A kérdező kommentje:
akkor most megnyugodtam ,és lehet h nekem is még elhuzodik vagy 3napig :S de rem nincs ebböl semmi ,köszönöma választ :)
2011. márc. 15. 15:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!