Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 35 evesnel idosebb holgyektol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 evesnel idosebb holgyektol kerdeznem, hogy mi a velemenyuk az onkielegitesrol? Va olyan korhatar amikor mar nem erzi szukseget?

Figyelt kérdés
Kort irjatok.
2011. márc. 15. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Bár én nem nő vagyok!De szerintem hogy ha szexuálissan kivagy elégitve,akkor persze hogy nem kívánja az önkielégittést az ember,ha meg egyik sem,akkor viszont szerintem érdemes orvossal konzultálni!

Mit jelent az hogy 35 évnél idősebb?Mert az lehet akár 36 is,de akár 55 is!Szoval mennyi idős vagy?Élsz e szexuális életet vagy csak az önkielégittésel van gond?Mert ezeket lehagytad,vagy nem akartad leírni,de szerintem egy ilyen kérdésnél fontos!

2011. márc. 15. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyilván nem vagyunk olyan öregek, hogy ne legyen igényünk ugyanúgy a szexre,örömszerzésre, mint a fiatalabbaknak. Biztos eljön majd az az idő is, mikor már nem érezzük szükségét, kinél előbb, kinél utóbb. De azért a 35 fölött még nem egészen temetni való korosztály:)
2011. márc. 15. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:

A 35-50 éves kor az,amikor a nő legjobban vágyik a szexre,akár napjában többször is.És ha nem kapja meg,akkor marad az önkielégítés.Szerintem 70 fölött csökken rá az igény.

45/N

2011. márc. 15. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok 35, de közel hozzá. Hál' istennek nekem nem volt vagy 10 éve szükségem önkielégítésre, mert megkapom azt, ami kell nekem, de úgy gondolom ha nem volna rendszeres nemi életem, akkor ráfanyalodnék.
2011. márc. 18. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:
32 vagyok, és szükségem van rá! El se tudom képzelni, hogy majd nem lesz!
2011. márc. 18. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!