Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A világnézetileg konzervatív, netán kissé visszahúzódó nők szexuálisan is azok?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:25
Hát pedig konzervativ vagy!Nem tudom nekem eddig az összes kapcsolatomban volt és semmi erőlködés nem volt,senki nem erőltette a másikra,egyszerüen a szeretkezés hevében jött magától és egy ilyennel hogy amikor élvezzük egymást és jól érezzük magunkat nem fogok egy olyat benyögni hogy hát bocsi nem nyaljál ki,vagy nem fogom a számba venni a kolbit:)Szerintem annál szánalmasabb nincs,amikor elött már lebeszéljük hogy ezt nem fogjuk és azt nem fogjuk,most nem análra és ilyenekre gondolok,ami már kicsit eltér a megszokottol,de szerintem amikor az ember feltüzve érzi magát és a másik is,akkor ilyennel hogy rászoljak nem szerném elrontani,azt hogy elötte megbeszéljem valakivel az megint szánalmas én szerintem.Ahogy jön és jólesik úgy kell csinálni és nem szt nézni hogy jaj most mit nem szabad!
Szerintem meg ha valakik orálissan is csinálják egymásnak az szerintem vagy legalábbis nekem,egy kicsit bensősegessé teszi a kapcsolatot
Egy ételt mondjuk a spenótot a szexhez hasonlittani meg kicsit vicces én úgy gondolom!:)
Szerintem orálozni jó!Ennyi!:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!