Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A világnézetileg konzervatív, netán kissé visszahúzódó nők szexuálisan is azok?
liberális életfelfogásnak semmi köze szerintem a szexhez,úgy értem hogy attól mert valaki úgy éli a hétköznapjait az nem biztos hogy a szexben is úgy viselkedik!
Szerintem ennek semmi köze egymáshoz,nyílván akinek líberális felfogása van az kicsit nyitotabb a dolgokra,de szerintem ez nem nagyon függ össze,ez inkább neveltetés kérdése!
uhh na ne.
olyan nő nem kell.
ma 11:09-es vagyok!
Én úgy gondolom aki a szexualittását probálja palástolni és letagadni annak komolyabb következményei vannak mint aki otthon megvalósitja esetleg a kis perverzioit!
A világ legjobb és egézségesebb dolgát megtagadni magadtól szerintem az a bűn!Ha te análissan szereted akkor csináld úgy,senkinek semmi köze hozzá és ráadásul senki nem fogja tudni hogy te hogyan éled a szexuális életed otthon,csak valaki ezt felválalja,valaki álszenteskedik!
Egyáltalán mit értesz azon, hogy konzervatív a világnézeted? Nem igazán értem...
Egyébként meg nem függ össze, én normális nő vagyok, szeretem is a szexet a párommal, de pl.: orál egyelőre nincsen, majd lehet egyszer de még most nem a szívem ügye, de ettől nem érezném azt, hogy rosszabb lenne a dolog, vagy konzervatív lennék a szexbe, ugyanis ez ízlés kérdése, most aki nem szereti mondjuk a spenótot az már konzervatív? :D Nem hinném...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!