Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A világnézetileg konzervatív,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A világnézetileg konzervatív, netán kissé visszahúzódó nők szexuálisan is azok?

Figyelt kérdés
Mert én nem nagyon csípem a liberális életfelfogást, nem jönnék ki jól egy olyan lánnyal, de szexuálisan azért nem vagyok olyan konzervatív (szeretem a sok, jó, változatos szexet, az orál alap, és totál jól megvagyok anál nélkül de azért nem undorodom tőle).
2011. márc. 15. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

liberális életfelfogásnak semmi köze szerintem a szexhez,úgy értem hogy attól mert valaki úgy éli a hétköznapjait az nem biztos hogy a szexben is úgy viselkedik!

Szerintem ennek semmi köze egymáshoz,nyílván akinek líberális felfogása van az kicsit nyitotabb a dolgokra,de szerintem ez nem nagyon függ össze,ez inkább neveltetés kérdése!

2011. márc. 15. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem akik konzervativak, nem minden esetbe azok ha szexről van szó.Persze vannak akik igen, de ez mindeninél más szerintem.
2011. márc. 15. 11:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyu kérdező,csak induljunk ki a pedofil papokból,akikből nem is kevés van!Szerinted összefügg a két dolog?Szerintem ku.rvára nem.Lehet hogy aki egy szentfazéknak állitja be magát az emberek elött az lehet hogy otthon gruppen szexet rendez,vagy kikötözi az asszonyt és korbácsolja,ezt hogy ki hogyan éli otthon a szexuális életét azt nem tudhatjuk mert nem látjuk és mindenki azt mond magáról amit akar!Szoval szerintem nem függ össze a két dolog
2011. márc. 15. 11:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Hm, az utolsó különösen meggyőző volt :)
2011. márc. 15. 11:14
 5/12 A kérdező kommentje:
No persze nem muszáj, hogy orgiákat rendezzen :)
2011. márc. 15. 11:21
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
A szájába biztos nem fogja venni.
2011. márc. 15. 11:33
 7/12 A kérdező kommentje:

uhh na ne.

olyan nő nem kell.

2011. márc. 15. 11:35
 8/12 anonim ***** válasza:

ma 11:09-es vagyok!

Én úgy gondolom aki a szexualittását probálja palástolni és letagadni annak komolyabb következményei vannak mint aki otthon megvalósitja esetleg a kis perverzioit!

A világ legjobb és egézségesebb dolgát megtagadni magadtól szerintem az a bűn!Ha te análissan szereted akkor csináld úgy,senkinek semmi köze hozzá és ráadásul senki nem fogja tudni hogy te hogyan éled a szexuális életed otthon,csak valaki ezt felválalja,valaki álszenteskedik!

2011. márc. 15. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán mit értesz azon, hogy konzervatív a világnézeted? Nem igazán értem...

Egyébként meg nem függ össze, én normális nő vagyok, szeretem is a szexet a párommal, de pl.: orál egyelőre nincsen, majd lehet egyszer de még most nem a szívem ügye, de ettől nem érezném azt, hogy rosszabb lenne a dolog, vagy konzervatív lennék a szexbe, ugyanis ez ízlés kérdése, most aki nem szereti mondjuk a spenótot az már konzervatív? :D Nem hinném...

2011. márc. 15. 14:25
 10/12 A kérdező kommentje:
nekem valahogy konzervatív az, aki sose akarja meg se próbálni az orált...
2011. márc. 15. 17:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!