Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet belőle? Meleg + kokárda?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok és kicsit úgy is öltözöm(lehet valakinek nagyon). Szűk farmer, sapka, "dizájnos" kabát. Kb. 1 év kezdtem el így öltözni és most kokárdát is fel szeretnék venni, mint minden évben.
Az lenne a kérdésem, hogy ha meglátnátok egy meleg kinézetű gyereket egy kokárdával az jobban irritálná az embereket? Mert nem szeretnék balhét csinálni.
2011. márc. 15. 09:46
11/16 anonim válasza:
Sztem meg ne gyalázd meg a kokárdát egy b*zis öltözettel! V legalább ezen az egy napon öltözz úgy, mint egy normális ember, v egyszerűen ne tedd ki!
12/16 anonim válasza:
10:42-nek igaza van
legalább a mai napon öltözzél normálisan ne b.u.z.isan!
13/16 anonim válasza:
remélem nem bántalak meg, de te a kultúr bzi kategória vagy, akikkel semmi bajom, elfogadom hogy ilyenek, és nem nyomják le a dolgoaikat a torkomon. A kokárdával még nősz is a szememben, hogy magyar érzelű vagy!
14/16 anonim válasza:
Az utolsó egypár válaszolónak
15/16 anonim válasza:
Utolsónak: áhh, könnyesre röhögtem magam, kösz! :D :D
16/16 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem történt semmi probléma:)
De pont ezért akartam megkérdezni, mert ha sokan azt mondják, hogy fújj mit csinálok akkor nem tettem volna ki de így örülök, hogy kb mindkét véleményből ugyan annyi volt.
Egyébként hát igen, nem rossz a batman....
2011. márc. 16. 19:02
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!