Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet belőle? Meleg + kokárda?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok és kicsit úgy is öltözöm(lehet valakinek nagyon). Szűk farmer, sapka, "dizájnos" kabát. Kb. 1 év kezdtem el így öltözni és most kokárdát is fel szeretnék venni, mint minden évben.
Az lenne a kérdésem, hogy ha meglátnátok egy meleg kinézetű gyereket egy kokárdával az jobban irritálná az embereket? Mert nem szeretnék balhét csinálni.
2011. márc. 15. 09:46
1/16 anonim válasza:
Kultúrember ezen nem akad ki, sőt örül a kokárdának.
2/16 anonim válasza:
Én biztos nem a kokárdádat nézném :)
3/16 anonim válasza:
Szerintem ez az öltözet nem is durva. Láttam múltkor egy fickót piros svájcisapkában meg sárga nadrágban, az ütősebb volt.
4/16 anonim válasza:
ne aggódj, szerintem ha látják, ha nem tökön fognak rúgni
5/16 anonim válasza:
Nezd, aki beledkot az nem a kokarda miatt fog beledkotni...
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Csak néha én jól szeretnék felöltözni ami nekem tetszik, csak ezzel nem akarok senki mást zavarni vagy irritálni....
És ilyenkor vannak dilemmáim, hogy hol a határ.
2011. márc. 15. 10:00
8/16 anonim válasza:
9/16 A kérdező kommentje:
Waóó tényleg:D::D
Köszi, ez felvidított:D
2011. márc. 15. 10:25
10/16 anonim válasza:
Ez hülyeség. Olyan, mintha azt kérdeznéd: ha meleg vagyok akkor nem lehetek igazi magyar?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!