Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok olyan lenni mint a többi férfi, hogy csak megdugom s annyi?
Miért akarok többet mindig ?Mert rájöttem egy sem érdemel semmit ,mikor csókolózok is csak valakivel már másnap rajta forog az agyam ,hogy lehetne az érzelmeket teljesen kizárni az életemből ,hogy csak egy tárgynak lássam az összes lányt?
20f
23:23
miért fognám erre mivel én akarom folytatni
Amúgy nem értem a kérdésedet...hiszen te már olyan vagy, aki csak megdugja a csajokat, aztán tovább áll:D
Az előbb írtad, hogy a héten 4 csajt dugtál meg, meg hogy minek fizessél azért, hogy később más dugja meg?
Ennyit az EQ-dról:D
Ha rib@ncokkal állsz szóba, nem tudom, mit vársz:D
Meg ha nem is akarsz normális párkapcsolatot, nem is értem, hol itt a probléma, akkor hozzád a rib@ncok valók:D
Szóval pont összeilletek xD
23:25
Nem nézem azoknak mivel akkor fogtam neki a másiknak mikor már tisztáztuk ,hogy neki csak ennyi kellet de mikor jön a másik az előzőt már elfelejtem de az utolsó mindig bennem van s körülötte forog a fejem.
utolsó:
Azt ki is kell ám érdemelni a viselkedéssel és a jellemmel.
A lányok nagyon is megérdemlik, hoyg tárgynak tekintik őket...
Sajnos ez van, olcsó, gusztustalan, kétszínű, pénzéhes semmirekellők! (90%-uk)
És ezt egy férfi érzi, csak kihasználnak titeket, mert b*szásra azért jók vagytok... :)
Érdekes, engem még egy férfi sem kezelt így, mert én NŐ vagyok, nem egy szajha. :D
Ja, és pontozzanak csak le a rohadt feministák! :) :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!