Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok olyan lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok olyan lenni mint a többi férfi, hogy csak megdugom s annyi?

Figyelt kérdés

Miért akarok többet mindig ?Mert rájöttem egy sem érdemel semmit ,mikor csókolózok is csak valakivel már másnap rajta forog az agyam ,hogy lehetne az érzelmeket teljesen kizárni az életemből ,hogy csak egy tárgynak lássam az összes lányt?

20f

2011. márc. 14. 22:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
na baz*dmeg én meg 2 éve vagyok így, hogy nem kell más és senkim sem volt azért mert... na és akkor mi van? ki nem sza*rja le! nehogy már megint a szegény elnyomott ártatlan nők... pfffff
2011. márc. 14. 23:15
 12/36 anonim ***** válasza:
ma 23:10-nek ment az előző!
2011. márc. 14. 23:16
 13/36 anonim válasza:
Én pedig csak 1 valakivel, és nekem ő elég is.
2011. márc. 14. 23:16
 14/36 A kérdező kommentje:
Az elmúlt héten négy csajt dugtam meg sorolom MIND A NÉGGYEL akartam folytatni és mindig valami közbe jött és már más dugja meg s onnan repül tovább...
2011. márc. 14. 23:17
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem arról van szó, hogy szegény ártatlan nők, de nem is kéne lekurv@zni az összeset, mert kurv@ra nem úgy van...-,-'

Azért álljon már meg a menet...

2011. márc. 14. 23:17
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Talán először nem megdugni kéne, hanem megismerni azt, akit megdugsz, hogy érdemes-e egyáltalán a megdugásra.
2011. márc. 14. 23:20
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a te hozzáállásod sem normális.
2011. márc. 14. 23:21
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát...elég érdekes felfogásod van...mit vársz? Dugásból szerelem lesz? NEM!

Tudod a szexnek akkor kéne bekövetkeznie, mikor már ismeritek egymást...!

Alkalmi szexből nem lesz soha párkapcsolat...

Egyébként kétlem, hogy te többet szerettél volna..., aki dugással indít, kétlem, hogy komoly szándékai lennének...xD

Meg kétlem, hogy ilyen könnyen menne, hogy össze feküdj fűvel-fával...

Lóf@szt akarsz te párkapcsolatot...csak így könnyebb megmagyarázni, hogy nem tudsz kialakítani normális, hosszú távú párkapcsolatot...

2011. márc. 14. 23:23
 19/36 A kérdező kommentje:

23:20

hö hö hö hö jó vicc fizessek ezeknek valamit,sétáltassam meg hogy aztán majd más dugja meg?

2011. márc. 14. 23:23
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg arról nem is beszélve, hogy mit vársz egy olyan csajtól, aki csak úgy lefekszik veled? xD

Az még jó, hogy rib@nc...xD

Érdekes...velem még ilyen nem fordult elő...xD:D

2011. márc. 14. 23:24
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!