Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok senkitől semmit! Miért lehet? Gáz?!
Mi lehet a "baj"? Nem akarok senkitől semmit.
18/F.a helyzet az h már olyan 4 éve nem akarok kapcsolatot,sőt semmit...furcsa mert előtte azért eléggé bevoltam indulva:D ha meglátok egy aranyos,szép lányt persze tetszik meg minden,de nincs bennem olyan érzés/indítattás h jó lenne ha járnánk.nem tudom mennyire érthető...Pl nemrég láttam egy széplányt a suliban ráadásul egy igen szexi pózban volt(mondhatni rendesen bepucsított "nekem")de csak kb 5 másodpercig volt érdekes,utána már abszolút közömbös volt.
Nem vágyom arra h egy lányt megöleljek,meg pusziljam/csókoljam v fordítva.
mellesleg sokat foglalkozok a sporttal,szinte egésznapomat az teszi ki akár ezis baj lehet? kielégítene a sport?Heti 6 súlyzós edzésem van,és biztos vagyok benne h a tesztoszteron szintem kb a legmagasabb szinten van.
Szóval...Vélemény? Tanács?elmúlik?:S
Előre is köszönöm a válaszokat,tanácsokat,kommenteket:)
U.i.:100% Hetero vagyok.Semmi melegedés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!