Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok senkitől semmit!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok senkitől semmit! Miért lehet? Gáz?!

Figyelt kérdés

Mi lehet a "baj"? Nem akarok senkitől semmit.

18/F.a helyzet az h már olyan 4 éve nem akarok kapcsolatot,sőt semmit...furcsa mert előtte azért eléggé bevoltam indulva:D ha meglátok egy aranyos,szép lányt persze tetszik meg minden,de nincs bennem olyan érzés/indítattás h jó lenne ha járnánk.nem tudom mennyire érthető...Pl nemrég láttam egy széplányt a suliban ráadásul egy igen szexi pózban volt(mondhatni rendesen bepucsított "nekem")de csak kb 5 másodpercig volt érdekes,utána már abszolút közömbös volt.

Nem vágyom arra h egy lányt megöleljek,meg pusziljam/csókoljam v fordítva.

mellesleg sokat foglalkozok a sporttal,szinte egésznapomat az teszi ki akár ezis baj lehet? kielégítene a sport?Heti 6 súlyzós edzésem van,és biztos vagyok benne h a tesztoszteron szintem kb a legmagasabb szinten van.

Szóval...Vélemény? Tanács?elmúlik?:S

Előre is köszönöm a válaszokat,tanácsokat,kommenteket:)

U.i.:100% Hetero vagyok.Semmi melegedés:)

2011. márc. 14. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos vagy te ebben a heteroságban?XD Ha egy csaj odapucsítana elém szerintem robbanás történne a lenti tájakon XD
2011. márc. 14. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
hehe.HIdd el 100% hetero vagyok undorító a homokoskodás:S
2011. márc. 14. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor simán hülye vagy mert más lehetőségét nem látom. Az egy dolog hogy nem akarsz megdugni fűt fát, de azért hogy ne kelljen egy barátnő? Az elég fura.
2011. márc. 15. 00:15
 4/7 A kérdező kommentje:
hát az.Fura.De nemértem énsem.Egyszerűen nincs olyan csaj aki érdekelne?:S :(
2011. márc. 15. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
aszexualitás? ritka, de van ilyen..
2011. márc. 15. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem igy van, mert tőlünk akarod a választ.
2011. márc. 16. 21:20
 7/7 A kérdező kommentje:
nem igazán értelek...
2011. márc. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!