Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a "baj"? Nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a "baj"? Nem akarok senkitől semmit.

Figyelt kérdés

17/F.a helyzet az h már egy 1,5-2 éve nem akarok kapcsolatot,sőt semmit...furcsa mert előtte azért eléggé bevoltam indulva:D ha meglátok egy aranyos,szép lányt persze tetszik meg minden,de nincs bennem olyan érzés h jó lenne ha járnánk.nem tudom mennyire értitek ezt:D

nem nagyon kívánom azt h egy lányt megöleljek,meg pusziljam/csókoljam v fordítva.

ez baj?:Delmúlik?v vmi...? vmi tanács?:S

mellesleg sokat foglalkozok a sporttal,szinte egésznapomat az teszi ki akár ezis baj lehet? kielégítene a sport?:D

am nem vagyok homi :D

2010. jan. 2. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy ilyen időszak az életedben, később elmúlhat. vagy még nem találtál olyan lányt, aki tényleg érdekelne. az a tanácsom, hogy a sporton kívül nyiss másfelé is, járj szórakozni a haverokkal, előbb-utóbb csak felkelti a figyelmed egy lány :)
2010. jan. 2. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi baj!

Majd egyszer, váratlanul rád talál a szerelem. Meg fogsz szeretni egy lányt mindenféle tervezgetés nélkül. Most nem e körül forognak a gondolataid. De nem is kell, hogy az a kényszer legyen benned, hogy ha 17 éves vagy akkor muszáj állandóan azon gondolkodnod, hogy melyik lány tetszik és hogy kerülj vele kapcsolatba. Sportolj, tanulj teljes erőbedobással, és aztán, mikor nem is gondolnád, megismered majd életed szerelmét.

Legalábbis velem így volt. Tanultam, aztán dolgoztam, nem hajtottam a szerelmet, hanem egyszer csak váratlanül jött a szerelem, az igazi, és most házasságban élek vele.

2010. jan. 2. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy csinálod, de örülj neki. Nekem pont az ellenkezője van ( vagyis félig: kanos vagyok, és nincs senkim xD ) szenvedek is miatta rohadtul. Talán a te helyzeted egy kicsit előnyösebb. =) Engem a sport sose elégített ki, csak izomlázat okozott, úgyhogy tuti, hogy nem az a baj. :)
2010. jan. 3. 04:01
 4/6 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm az eddigi válaszokat:)

majd megpróbálok eljárani szórakozni..de mégis milyen helyekre kéne járnom?:D a haverok nem nagyon járnak bulizni sehova max házibulit csinálnak de akiket oda hívnak ott már mindenkit ismerek:D am egy rapper srác vagyok...tehát igazából a disco eléggé kivan zárva...am persze néha kinézek ien osg-re meg iesmikre,de ott nemigazán bírok ismerkedni:S

2010. jan. 3. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem h amint most "tanultam"(kedves kommentelőtől)" nem fogom kimondottan kereseni a szerelmet,csak ismerkednék...:) a házassághoz pedig grat:D
2010. jan. 3. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:

(23.56)

Kösz a grat., bár nemcsak az én érdemem.

Egyébként 29/F

2010. jan. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!