Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megfelel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megfelel a pasiknak? (több infó lent)

Figyelt kérdés

nem tudom eldönteni, hogy ez ahogy kinézek jó e a pasiknak. Képet nem akarok mutatni, de leírom, hogy kb hogy nézek ki.

175 magas, 85kg, hosszú szőkésbarna haj, és zöldeskék szem, a tipikus női alak meg van, hogy a csípő keskenyebb és 100C a mellem. Baba arcom van ahogy mondani szokták.

Csak azért vagyok kíváncsi a pasik véleményére, mert nem tudom rendezni magamban , hogy ez most így jó vagy sem...

2011. márc. 14. 21:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

nekem bejön az alakod, szerintem abszolút jó

és ezért írtam korábban h kép nélkül nem lehet, mert elsőre soknak tippeltem a súlyod, de a képet nézve sztem nem sok

de ettől függetlenül nem mindenkinek jön be az ilyesmi, nekem bejön, mindenesetre jobb mintha vékony lennél

2011. márc. 15. 13:19
 22/24 A kérdező kommentje:
tudom h nincs jó alakom. :) de azért dolgozok rajta :)
2011. márc. 15. 15:25
 23/24 anonim ***** válasza:

85 az nagyon sok 175 centihez 65-75 a normális szerintem.

De kép nélkül tényleg nehéz megállapítani...

Én 170 vagyok 65 kiló körül és így is van rajtam elég hús meg izom :D És az is kérdés mit értesz te tipikus női alak alatt...

16/L

2011. márc. 15. 17:30
 24/24 anonim ***** válasza:

Jah bocsi most már van kép :)

Hasra kéne picit rágyúrni a többivel semmi probléma szerintem... Nőies alak a széles csípő vékony derék és picit husi combiiiii :D:D

2011. márc. 15. 17:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!