Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megfelel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megfelel a pasiknak? (több infó lent)

Figyelt kérdés

nem tudom eldönteni, hogy ez ahogy kinézek jó e a pasiknak. Képet nem akarok mutatni, de leírom, hogy kb hogy nézek ki.

175 magas, 85kg, hosszú szőkésbarna haj, és zöldeskék szem, a tipikus női alak meg van, hogy a csípő keskenyebb és 100C a mellem. Baba arcom van ahogy mondani szokták.

Csak azért vagyok kíváncsi a pasik véleményére, mert nem tudom rendezni magamban , hogy ez most így jó vagy sem...

2011. márc. 14. 21:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Biztos "megfelel" pasiknak ez. Olyanoknak, akiknek kifejezetten az ilyen tetszik, vagy olyanoknak, akik beérik ennyivel is, vagy nem számít nekik a külső annyira.

A csípőd minél keskenyebb? A keskeny csípő pont nem nőies...

Nekem nagyon nagy valószínűséggel nem jönnél be.

2011. márc. 14. 22:16
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen magassággal, ha erősebbek a csontjaid, senki nem mondaná meg, hogy mennyi kiló vagy. Én is hasonló magasság vagyok és kiló, erősebb csontokkal, de széles csípővel. Nem mintha reklámoztam volna valaha is a súlyomat, de amikor a legducibb időszakomat éltem, akkor sem gondoltak többnek 80-nál, most pedig 70 körülinek (pedig most vagyok 85 körül). A kilók leírva talán soknak tűnnek, és emiatt jöhet ez a negatív "fogynod kell" benyomás, de ha kitennéd az alakodról a képet, akkor nem ilyen visszajelzések jönnének. (Ezzel nem azt mondom, hogy mindenképpen tegyél ki!)

19/L

2011. márc. 14. 22:19
 13/24 anonim ***** válasza:
mondjuk egy fej nélküli képet kirakhatnéál, arról nem ismer meg senki. De így látatlanban én azt mondom, hogy a 85 kg sok.
2011. márc. 14. 22:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Én 175 cm vagyok és 72 kiló, így is vakos vagyok. Szóval szerintem ezt leszámítva biztos gyönyörű vagy.
2011. márc. 14. 22:45
 15/24 anonim ***** válasza:
Hosszú haj,nőies alak,nagycicickó.Nekem már igy is tetszel,látatlanul!Mikor talizuk?
2011. márc. 15. 01:03
 16/24 koltt ***** válasza:
Sajnos ennyiből nem lehet véleményt mondani szerintem, mert számomra sokkal fontosabb például hogy a lány teste arányos legyen, mert így kép nélkül gondolhatjuk azt is hogy 50 kg a tested, a fejed meg laza 25:D. Remélem érted amit mondok.
2011. márc. 15. 08:23
 17/24 A kérdező kommentje:
arányosan oszlik el rajtam minden :) és senki sem nézz ennyinek. mert sportos vagyok, rengeteget sportoltam. :) és nem a csipőm vékony hanem a derekam :) ezt elírtam.
2011. márc. 15. 10:37
 18/24 A kérdező kommentje:

[link]

itt egy kép :) h ne higgyétek azt h majd szét folyok :)

2011. márc. 15. 10:56
 19/24 anonim ***** válasza:
kép alapján jó suna vagy
2011. márc. 15. 11:43
 20/24 anonim ***** válasza:
akinek ez jön be annak tetszhetsz de a jó alakhoz azért nemvagy olyan közel
2011. márc. 15. 13:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!