Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megfelel a pasiknak? (több infó lent)
nem tudom eldönteni, hogy ez ahogy kinézek jó e a pasiknak. Képet nem akarok mutatni, de leírom, hogy kb hogy nézek ki.
175 magas, 85kg, hosszú szőkésbarna haj, és zöldeskék szem, a tipikus női alak meg van, hogy a csípő keskenyebb és 100C a mellem. Baba arcom van ahogy mondani szokták.
Csak azért vagyok kíváncsi a pasik véleményére, mert nem tudom rendezni magamban , hogy ez most így jó vagy sem...
Biztos "megfelel" pasiknak ez. Olyanoknak, akiknek kifejezetten az ilyen tetszik, vagy olyanoknak, akik beérik ennyivel is, vagy nem számít nekik a külső annyira.
A csípőd minél keskenyebb? A keskeny csípő pont nem nőies...
Nekem nagyon nagy valószínűséggel nem jönnél be.
Szerintem ilyen magassággal, ha erősebbek a csontjaid, senki nem mondaná meg, hogy mennyi kiló vagy. Én is hasonló magasság vagyok és kiló, erősebb csontokkal, de széles csípővel. Nem mintha reklámoztam volna valaha is a súlyomat, de amikor a legducibb időszakomat éltem, akkor sem gondoltak többnek 80-nál, most pedig 70 körülinek (pedig most vagyok 85 körül). A kilók leírva talán soknak tűnnek, és emiatt jöhet ez a negatív "fogynod kell" benyomás, de ha kitennéd az alakodról a képet, akkor nem ilyen visszajelzések jönnének. (Ezzel nem azt mondom, hogy mindenképpen tegyél ki!)
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!