Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális kategóriában kérdező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális kategóriában kérdezők, és válaszolók, hány évesek vagytok, és mi lenne az az egy mondat amivel jellemeznétek magatokat, vmint miért látjátok érdemesnek látogatni az oldalt?

Figyelt kérdés
Nem muszáj, csak aki akar, de légyszi, normálisan. :)
2011. márc. 14. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én 1 éve olvasgatom ezt a fórumot. Érdekesnek és viccesnek találom a kérdéseket, főleg a válaszokat. Tetszik, hogy van ilyen. Itt őszintébbek az emberek és a lányok titkait, vágyait is meg lehet tudni. De ma regisztráltam, hogy tudjak másoknak segíteni és leírjam a tapasztalataimat, élményeimet.

29 F

2011. márc. 15. 04:47
 12/12 Girlnextdor ***** válasza:

szeretem ezt a kategoriat, neha annyi vicces es idiota abszurd dolgot lehet itt olvasni, hogy tenyleg jobb mintha egy vicc oldalt nezegetnek, maskor pedig a jo kerdesekre szeretek valaszolni mert remelem, hogy a tapasztalataim alapjan tudok segiteni. Hasznosnak tartom az oldalt mert tenyleg sokan vannak akik ertelmesek de nincs kitol kerdezzenek:)

21/L

2011. márc. 23. 14:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!