Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális kategóriában kérdező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális kategóriában kérdezők, és válaszolók, hány évesek vagytok, és mi lenne az az egy mondat amivel jellemeznétek magatokat, vmint miért látjátok érdemesnek látogatni az oldalt?

Figyelt kérdés
Nem muszáj, csak aki akar, de légyszi, normálisan. :)
2011. márc. 14. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

18 éves vagyok(L)

És azért látogatom ezt az oldalt, mert néha vannak olyan kérdések ahol tudok segíteni.

2011. márc. 14. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazából függő lettem, sokszor nézek fel ide, főleg ha unatkozom. Ez a kategória azért jó,mert mindenféle érzelmet kivált belőlem..valamikor feldühít, valamikor megnevettet, de sokszor csak jó kiírni a tapasztalataimat, jó tanácsaimat. Kb. 18 éves korom óta írok ide, azóta sem változott semmi.

22/L

2011. márc. 14. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
14F kérdezek néha és rendeszeresen válaszolok. Egy mondat: "Ahol és akinek tudok segítek". Azért nézem a gyk-t mert sok dolgot megtudok belőle, nem feltétlen csak ebben a kategóriában, máshol is, de itt főképp azt hogy hogy is működnek az emberek, hogy gondolkodnak, és persze unaloműzőnek sem utolsó. Ha kérdésed van még mert nem tértem ki valamire esetleg elég részletesen akkor mondd és kifejtem jobban:D
2011. márc. 14. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
28 éves férfi vagyok és az okaim amiért felnézek ugyanazok mint a 22 éves hölgynek.
2011. márc. 14. 20:56
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! Még vmire, ha megtennétek, h válaszoltok:

Mennyire látjátok általános érvényűnek, hétköznapinak, vagy reálisnak az itt elhangzott megnyilvánulásokat, eszme cseréket?

2011. márc. 14. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
25 F vagyok. Én kb. fél éve látogatom az oldalt, leginkább a szerelem,szex kategóriát. Ha tudok, segítek egy értelmes válasszal, valamikor nekem segítenek, de nagyon szeretem a sok hülye kérdésre adott vicces válaszokat is, néha jobb, mint egy vígjáték :-)
2011. márc. 14. 20:59
 7/12 anonim ***** válasza:

26/F vagyok

Úgy jellemezném magamat, h normális vagyok, néhány kérdező pedig kevésbé az, és kérdéseik földobják a napomat, ezért látogatom a kategóriát ;)

2011. márc. 14. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
20/L és azért járok ide mert elég sokmindent átéltem már ilyen téren és nekem a saját hibáimból kellett tanulnom,így szeretném hogy mások az én hibáimból tanuljanak inkább és ne kelljen tapasztalniuk...alapvetően segítőkész ember vagyok azért járok ide...az uccsó kérdésedre azt válaszolnám,hogy sajnos általában teljesen életszerűek a kérdések...
2011. márc. 14. 21:21
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

És az arra adott válaszok?:D

2011. márc. 14. 22:04
 10/12 anonim ***** válasza:

19 éves lány vagyok.

Lassan egy éve találtam az oldalra, amikor a google-ba írogattam mindenféle magammal kapcsolatos "hibákat", vajon másnak is van-e hasonló panasza, és többször kidobta az oldalt. Aztán valahogy itt ragadtam. Mivel mostanában nem fórumozok, ezért kicsit ideszoktam, és én is "függő" lettem. Egy szó, amivel jellemezném magam... hm. "Értéktartó".

A mások "megsegítése" mellett néha tényleg nevettető dolgokat találni itt, valamint néhány kérdésem olyan, amit szívesen megkérdeznék sokaktól, és így van is rá lehetőségem. (Nem feltétlenül eldöntendő kérdések, sőt, inkább filózós-lelkizős jellegűek.)

Nekem jó baráti köröm van, és véleményem szerint jó emberismeretem, őszintén szólva én nem tapasztalom annyira talán éppen ezért, hogy 13-14 éves fruskák legtöbbje már nem szűz (valahol a szívem legmélyén nem is akarom elhinni, hogy igaz), és az egymás kihasználása meg egyebek is távol áll tőlem, velem eddig se oda se vissza nem történt ilyesmi, igyekszem mindenkivel jóban lenni, aki valaha fontos volt nekem, és úgy tűnik, abban is vagyunk.

Hát ennyi.:)

2011. márc. 14. 22:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!