Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti kibeszélitek, h az épp aktuális partnernek, vagy barátnőnek milyen a puncija? Vagy ilyen témákról beszélgettek? Valójában fontos ez, vagy csak miért ne alapon?
Persze, különbözünk mindannyian, de azért olyan sok verzió nincs. Partnert, illetve bnőt kérdeztem, és azt, h kibeszélitek azt, hogy hogy néz ki a puncija haverok, egymást közt. Sztem egy mondatban össze lehet foglalni, kit, kivel, mit, és miért.
Teljesen természetes, ahány ember annyi szokás, de hát ahány nő, annyiféle punci, ami adott, változtatni nem lehet rajta, így nem értem mire föl vannak néha enyhén szólva primitív megnyilvánulások.
Nem!
Es ti, lanyok, beszeltek a peniszmeretrol?
Magam nevében tudok nyilatkozni, nem szoktam, keveset osztok meg, azt is max egy vagy két emberrel, és áltban vagy semleges témát érintek, vagy csak jót mondok. Lehet változni foga hozzáállásom, de egyelőre ez van.
Méretekkel meg áltban nem foglalkozom, mert nem ez a lényeg..
Kötöm az ebet a karóhoz, nem minden lány. De aki igen, azok sem a kinézetét.
És ha vki evvel vág vissza h a lányok a méreteket, akkor a fiúka kinézetet hozzák fel is mind1, mert a lányokat áltban több szempontból "kritizálják", szal, nincs kiegyenlítve jócskán, ha most na, egyesek képesek kiakadni centiken, akkor én meg kiakadok a lógós kisajkain(ami nem értem miért rosszabb, mint egy nem kilógós), mert egyszerűen nem látom értelmét.
De mind1.
Szerintem az itt a lenyeg, kedves kerdezo, hogy az adott lanyt ne erdekelje, hogy milyen a puncija es az adott fiut ne zavarja, hogy mekkora a micsodaja es akkor tok mindegy lesz, hogy masok fennakadnak rajta, vagy kirtizaljak. Mert ha masokat zavar ez a dolog, akkor az legyen az o problemajuk es ne a tied!
Nem erdemes felhaborodni azon, hogy sokan vannak, akik kepesek ilyen dolgokba belekotni (punci kinezete, penisz merete), mert nem lehet oket meggyozni es megfelelni sem tudsz nekik, hiszen ez genetikai adottsag, amin nemigen lehet valtoztatni!
(Zarojelben azert megjegyzem, hogy termeszetesen mindenben tokeletesen igazad van es meg a felhaborodas is jogos reakcio, csak be kell latni, hogy felesleges es ertelmetlen energiapocsekolas)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!