Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti kibeszélitek, h az épp aktuális partnernek, vagy barátnőnek milyen a puncija? Vagy ilyen témákról beszélgettek? Valójában fontos ez, vagy csak miért ne alapon?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 14:32
1/21 anonim válasza:
Félsz, hogy jó reklámot csinálnak neked, mi?
2/21 anonim válasza:
Valahogy vagyok annyira gerinces, hogy a barátnőmből ne csináljak pletykatémát.
3/21 anonim válasza:
A gentleman does not kiss and tell
4/21 A kérdező kommentje:
..hát, attól függ mi számít jó reklámnak..:D
De szó sincs ilyenről, szimplán csak érdekel, h mások h vélekednek erről.
2011. márc. 14. 14:46
5/21 anonim válasza:
Én csak a volt barátnőimet beszélem ki a haveroknak ha éppen témánál vagyunk...
Tehát a mostani palid esetében egyenlőre nem kell félned ;)
6/21 anonim válasza:
Barátnőket soha nem beszéltem ki, csak egyéjszakás kalandokat. Azokat is csak akkor, ha már sok idő eltelt, vagy a csajt nem ismerik... 30F
7/21 A kérdező kommentje:
Nem magam miatt aggódom, mert igyekszem azért megszűrni, kikkel állok le, ezen felül meg többet nem tehetek.
Kíváncsi voltam csak, miket írtok.
És kibeszélés alatt mit értetek, jót vagy semmit, vagy bármi jöhet?
2011. márc. 14. 15:22
9/21 anonim válasza:
Kibeszélés = beszélgetés az élményről, tapasztalatról, lehetőleg objektíven. Nem feltétlen a csajt kell kielemezni, inkább a szituációt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!