Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, van közöttetek olyan, aki nézné hogy a pasija más csajjal szexel?
A párom időnként mondja, hogy nézné, ahogy megdugom valamelyik barátnőjét. Azt szeretné, hogy egyszer buliból, nem túl józanon együtt jönnek haza. A barátnő feküdne be az ágyba mellém, és ő nézi mit csinálunk. Úgy szeretné, hogy leszop a csaj, én simogatom a haját. Utána jól megdugom és beleélvezek. Ez persze sok pasinak tetszene, ki ne dugna meg egy csinos csajt úgy, hogy a párja is akarja...?! Nem lenne kifogásom a dolog ellen, de azért még is furcsa. Ezt egy csaj valóban tudja élvezni, vagy csak nekem akar egy élményt szerezni ezzel? Nem fog rátörni közben a féltékenység? Nem a legközelebbi barátnőiről van szó.
Tudom, sokaknak ez nem tetszik, a konzervatív véleményeket ne itt tárgyaljuk ki. Olyan csajok véleményét várnám, akikkel ez megtörtént, vagy megfordult a fejükben. 31F

De figyeljetek szerintem semmi rossz nincs benne csk a csajszi nem 100% os vannak ijen emberek h elvezik ha aprjuk massal sexel de ettol meg lehet h a csaj tenyleg szerelmes a paliba es komoly kotodes van koztuk ennek ellenere is
:P vagy max vannak bisex hajlamai:P

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!