Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, van közöttetek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, van közöttetek olyan, aki nézné hogy a pasija más csajjal szexel?

Figyelt kérdés

A párom időnként mondja, hogy nézné, ahogy megdugom valamelyik barátnőjét. Azt szeretné, hogy egyszer buliból, nem túl józanon együtt jönnek haza. A barátnő feküdne be az ágyba mellém, és ő nézi mit csinálunk. Úgy szeretné, hogy leszop a csaj, én simogatom a haját. Utána jól megdugom és beleélvezek. Ez persze sok pasinak tetszene, ki ne dugna meg egy csinos csajt úgy, hogy a párja is akarja...?! Nem lenne kifogásom a dolog ellen, de azért még is furcsa. Ezt egy csaj valóban tudja élvezni, vagy csak nekem akar egy élményt szerezni ezzel? Nem fog rátörni közben a féltékenység? Nem a legközelebbi barátnőiről van szó.

Tudom, sokaknak ez nem tetszik, a konzervatív véleményeket ne itt tárgyaljuk ki. Olyan csajok véleményét várnám, akikkel ez megtörtént, vagy megfordult a fejükben. 31F

2011. márc. 14. 11:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el flörtölni egy lánnyal, amikor ő is ott van. A reakciójából majd kiderül, hogy csak fantáziál, vagy meg is valósítaná.
2011. márc. 14. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Úristen.
2011. márc. 14. 11:51
 13/15 anonim ***** válasza:

De figyeljetek szerintem semmi rossz nincs benne csk a csajszi nem 100% os vannak ijen emberek h elvezik ha aprjuk massal sexel de ettol meg lehet h a csaj tenyleg szerelmes a paliba es komoly kotodes van koztuk ennek ellenere is

:P vagy max vannak bisex hajlamai:P

2011. márc. 14. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtatok már azon, hogy az ember spiccesen több dolgot bevállal, kimond, mint színjózanul?! És ha másnap, két hét múlva, hónapok múlva ez rosszul sül el? Elindít valamit, amire nem is számítottatok? Féltékenység, a másik hibáztatása, még több kaland, esetleg egymás háta mögött már?
2011. márc. 14. 16:47
 15/15 anonim válasza:
0%
Én is felvetettem már ilyet a pasimnak:) De azt is megmondtam, hogy lehet ám, hogy mégsem fog tetszeni, hiába akarom:) Meg, hogy olyan lány legyen az illető, akit nem ismertünk előtte (mondjuk egy buliban szedjük fel), és utána sem tartjuk vele a kapcsolatot. Nem hinném, hogy olyan borzalmas dolgok sülnének ki belőle, mert ha nem tetszik, akkor max beszállok én is. Egyébként szerintem ehhez szükség van 2 perverz emberre és vagy nagyon laza, vagy nagyon erős kötelékhez köztük, a labilis kötelékek eredménye lesz a "fúúúúúúj".
2011. márc. 15. 21:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!