Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, van közöttetek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, van közöttetek olyan, aki nézné hogy a pasija más csajjal szexel?

Figyelt kérdés

A párom időnként mondja, hogy nézné, ahogy megdugom valamelyik barátnőjét. Azt szeretné, hogy egyszer buliból, nem túl józanon együtt jönnek haza. A barátnő feküdne be az ágyba mellém, és ő nézi mit csinálunk. Úgy szeretné, hogy leszop a csaj, én simogatom a haját. Utána jól megdugom és beleélvezek. Ez persze sok pasinak tetszene, ki ne dugna meg egy csinos csajt úgy, hogy a párja is akarja...?! Nem lenne kifogásom a dolog ellen, de azért még is furcsa. Ezt egy csaj valóban tudja élvezni, vagy csak nekem akar egy élményt szerezni ezzel? Nem fog rátörni közben a féltékenység? Nem a legközelebbi barátnőiről van szó.

Tudom, sokaknak ez nem tetszik, a konzervatív véleményeket ne itt tárgyaljuk ki. Olyan csajok véleményét várnám, akikkel ez megtörtént, vagy megfordult a fejükben. 31F

2011. márc. 14. 11:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Betegek vagytok.
2011. márc. 14. 11:13
 2/15 anonim válasza:
37%
szerintem először kérdezd meg hogy melyik barátnőről lenne szó,és ha olyan,nyugodtan csináld meg mert attól függ hogy a csaj is élvezi-e
2011. márc. 14. 11:15
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Én már voltam ilyen hármasban, és fantasztikus volt. Másnap reggelig, mire kijózanodtunk.
2011. márc. 14. 11:15
 4/15 A kérdező kommentje:

"Én már voltam ilyen hármasban, és fantasztikus volt. Másnap reggelig, mire kijózanodtunk."

Mi volt másnap?

2011. márc. 14. 11:17
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

"Tudom, sokaknak ez nem tetszik, a konzervatív véleményeket ne itt tárgyaljuk ki. "

Nekem nem tetszik. Mégsem tartom magamat konzervatívnak.

2011. márc. 14. 11:17
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem enyhén szólva gusztustalan, undorító tett lenne, még akkor is, ha legalizált megcsalásról van szó. És a véleményem az, ha a csajod ilyet akar, akkor nem is szeret igazán, mert nem zavarja, hogy a legintimebb dolgotokba egy harmadik személy férkőzik! szóval: fúúúúj! ez szerintem nem konzervativitás kérdése, hanem szeretet, szerelem kérdése!!!

21/l

2011. márc. 14. 11:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azon gondolkoznék el a helyedben, hogy élhető-e az a kapcsolat, amiben vagyok éppen. Én inkább liberális nézeteket vallok, de azért abba belegondolnék, hogy nincs-e esetleg a lánynak mentális problémája.
2011. márc. 14. 11:21
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Semmi sem gusztustalan vagy perverz, amit az összes résztvevő saját akaratából tesz és élvez.

Szerintem mindenkinek vannak több résztvevős szexről szóló fantáziái, csak a többség nem valósítja meg. Az egy dolog, hogy mit mond most a barátnőd, az elképzelés maga izgató a számára, persze, csak kérdés, hogy ha valóban megtörténne, hogyan reagálna.

2011. márc. 14. 11:24
 9/15 A kérdező kommentje:

"csak kérdés, hogy ha valóban megtörténne, hogyan reagálna."

Egyelőre ő kezdeményezi ezt a dolgot, de félek hogy akció közben már nem lesz olyan lelkes. Ezért lettem volna kíváncsi, kinek milyen tapasztalata volt...

2011. márc. 14. 11:27
 10/15 anonim ***** válasza:
utolsó válaszolónak igaza van,mindenki fantáziál valamiről,de nem merik vállalni a ,99%-a
2011. márc. 14. 11:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!