Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Jaj, most miért kell csesztetni a kérdezőt? Milyen sok "nőgyógyász" jár ezen az oldalon. -.-
Kérdezőnek!
Menj és vegyél tesztet szerdán reggel, amint felébredsz! Vagy lehet, hogy még holnap is be tudsz egyet szerezni valamilyen ügyeletes patikában. Én nagyon szurkolok neked, hogy ne legyen baba. Tudom milyen érzés, amikor benne van az emberben a félsz, mert sajnos én is jártam már hasonló cipőben, de nekem szerencsére nem lett semmi "következménye" a dolognak. Legközelebb majd jobban odafigyeltek a védekezésre, ez egy jó lecke volt számotokra! Drukkolok Neked! (:
Egy 20 éves lány

Igaz, ne csesztessétek már a kérdezőt! :) Némely válaszon annyira fogtam a fejem. Pl.:100% h terhes vagy ... hát gratuálok. :) Én annyiszor voltam már ilyen helyzetben a mostani párkapcsolatomban, amely már elég régóta tart. Paráztam és beképzeltem a tüneteket ... Volt 1-2 olyan dolog ami arra mutatott h esetleg terhes vagyok plusz mivel teljesen rendszertelen a ciklusom még ez is dobott rá egy lapáttal. Szinte mindig biztosra vettem h na most tuti teherbe estem és mégsem voltam terhes ... Ezt csak egy doki vagy egy teszt tudja megmondani. Egyébként azt mondod megjött a havi vérzésed ez mit takar? Hány napig tartott akkor és milyen mennyisége volt? Bár igen ez elég fura h akkor véreztél és amikor kellett volna akkor nem ... De am a beágyazódási vérzés sztem ritka. Nekem pl. nem volt. Én mostmár eltudom dönteni h miaz ami már tényleg valós és egyértelmű babás tünet. :)
16 hetes kismama

Ne cseszegessük? Esetleg simogassuk is meg a fejét, hogy milyen ügyes okos kislány volt, amiért védekezés nélkül szexelt?
Atyaég...

Kíváncsian várjuk az eredményt.
Na, mit mutat a teszt? :)
+/-

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!