Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes lehetek? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
18/l vagyok es vagy 4 hete lefekudtem a baratommal. Utanna par napra beteg lettem, pedig nem kellett volna es most kene beteg legyek,de nem lettem. Terhes lehetek?
2011. márc. 14. 10:55
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Jaj, most miért kell csesztetni a kérdezőt? Milyen sok "nőgyógyász" jár ezen az oldalon. -.-

Kérdezőnek!

Menj és vegyél tesztet szerdán reggel, amint felébredsz! Vagy lehet, hogy még holnap is be tudsz egyet szerezni valamilyen ügyeletes patikában. Én nagyon szurkolok neked, hogy ne legyen baba. Tudom milyen érzés, amikor benne van az emberben a félsz, mert sajnos én is jártam már hasonló cipőben, de nekem szerencsére nem lett semmi "következménye" a dolognak. Legközelebb majd jobban odafigyeltek a védekezésre, ez egy jó lecke volt számotokra! Drukkolok Neked! (:

Egy 20 éves lány

2011. márc. 14. 14:49
 42/54 anonim ***** válasza:

Igaz, ne csesztessétek már a kérdezőt! :) Némely válaszon annyira fogtam a fejem. Pl.:100% h terhes vagy ... hát gratuálok. :) Én annyiszor voltam már ilyen helyzetben a mostani párkapcsolatomban, amely már elég régóta tart. Paráztam és beképzeltem a tüneteket ... Volt 1-2 olyan dolog ami arra mutatott h esetleg terhes vagyok plusz mivel teljesen rendszertelen a ciklusom még ez is dobott rá egy lapáttal. Szinte mindig biztosra vettem h na most tuti teherbe estem és mégsem voltam terhes ... Ezt csak egy doki vagy egy teszt tudja megmondani. Egyébként azt mondod megjött a havi vérzésed ez mit takar? Hány napig tartott akkor és milyen mennyisége volt? Bár igen ez elég fura h akkor véreztél és amikor kellett volna akkor nem ... De am a beágyazódási vérzés sztem ritka. Nekem pl. nem volt. Én mostmár eltudom dönteni h miaz ami már tényleg valós és egyértelmű babás tünet. :)

16 hetes kismama

2011. márc. 14. 15:24
 43/54 anonim ***** válasza:
56%

Ne cseszegessük? Esetleg simogassuk is meg a fejét, hogy milyen ügyes okos kislány volt, amiért védekezés nélkül szexelt?

Atyaég...

2011. márc. 14. 15:35
 44/54 anonim ***** válasza:
Nem, nem kell megsimogatni a fejét de már megcsinálta a bajt, azzal, hogy lecseszik itt egy virtuális oldalon se jobb se rosszabb nem lesz neki. Hidd el, szenved most Ő eleget emiatt, szerintem már bőven belátta, hogy mivel is játszadozott és jobb esetben ezentúl tényleg odafigyel majd a megfelelő védekezésre. De én nem arra a cseszegetésre gondoltam, hogy mért nem védekeztél? Az nagyon is helyes ... Hanem amikor vki leírja h 100% h terhes vagy, holott ő maga is jól tudja, hogy nem lát át a monitoron egészen a kérdező méhééig...:)
2011. márc. 14. 16:20
 45/54 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat.. sajnalom hogy 16 evesen teherbe estel... most valahogy egy picit megnyugodtam.... tovabbi valaszokat varok, es majd holnap szolok mi lett a kovetkezmeny:P
2011. márc. 14. 18:10
 46/54 anonim ***** válasza:
2011. márc. 14. 19:38
 47/54 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok, vagyis ma már 17, nem 16 éves, 20 éves vagyok :D
2011. márc. 15. 11:01
 48/54 A kérdező kommentje:
holnap irom az eredmenyeket... mivel ma mindenhol zarva van a gyogyszertar...
2011. márc. 15. 11:05
 49/54 anonim ***** válasza:

Kíváncsian várjuk az eredményt.

Na, mit mutat a teszt? :)

+/-

2011. márc. 16. 08:50
 50/54 anonim ***** válasza:
Szia! Csináltál már tesztet? Mi lett az eredmény?
2011. márc. 16. 10:12
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!