Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Akkor meg nem elégítetted ki, ha nem élvezett el. Csak orálisan kényeztetted. Bocsi, de te fogalmaztál félreérthetően. Mindegy hogy történt, van esély a terhességre. De holnap reggel kiderül, mi a helyzet, és megnyugodhatsz. Vagy nem. :(
Az is lehet, hogy csak a stressztől, idegeskedéstől késik. Mindenesetre még ma irány a patika, rossmann, dm, és vegyél tesztet.

khm reggel :D kinek mi a reggel ...
még 11:48 van délelött alias reggel :D

Már van gyerekem, úgyhogy írhatok előjeleket, de vagy megnyugtat, vagy nem.
Gyakoribb vizelési inger.
Aluszékonyság.
Étvágytalanság vagy megnövekedett étvágy, esetleg gyomorégés.
Mell feszülés, alhasi görcsök.
Hangulati ingadozások, érzékenység.
Folyás változása
Kívánósság
Undor bizonyos ételektől vagy szagoktól
Ezek már elég korán jelentkeznek, persze nem mind egyszerre, és nem mindenkinél.
Nekem első gyereknél csak az tűnt fel, (még a teszt előtt!) hogy állva is el tudtam aludni, reggel 10 előtt ki se keltem hétvégén az ágyból.
A másodiknál folyton pisilni kellett, és szinte az első perctől a szülésig égett a gyomrom.
Se hányinger, se a szokásos "tünetek".
Amúgy most, hogy leírtam, szinte tuti, hogy holnap reggelig idegi alapon legalább a felét produkálni is fogod, úgyhogy csak arra figyelj, ami eddig is volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!