Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes lehetek? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
18/l vagyok es vagy 4 hete lefekudtem a baratommal. Utanna par napra beteg lettem, pedig nem kellett volna es most kene beteg legyek,de nem lettem. Terhes lehetek?
2011. márc. 14. 10:55
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Szóval először orálisan kielégítetted, és utána még 2-3 percig be is tette? Akkor most még jobban el foglak keseríteni. Mivel előtte kielégítetted, maradhatott sperma a hímvesszőjében, és így még esélyesebb, hogy került beléd is, miután betette. Nem szabad ilyet csinálni, ha nem akartok gyereket. És feltételezem, hogy még nem akartok. Én tényleg szurkolok, hogy ne legyen most baba, de nagyon is esélyes. Ha kiderül, hogy mégsem vagy terhes, máskor jobban figyeljetek oda, legyetek felelősségteljesebbek, mert gondolom, most már te is felfogod ennek a súlyát. Nem éri meg idegeskedni. Szedj tablettát vagy mindig használjatok gumit!
2011. márc. 14. 11:41
 22/54 anonim ***** válasza:
Holnap nem tudsz tesztet venni, mert ünnepnap és zárva lesz minden, kivéve az ügyeletes patikák. Úgyhogy szerintem inkább még ma vedd meg, és reggel nyugodtan megcsinálhatod.
2011. márc. 14. 11:43
 23/54 A kérdező kommentje:
de akkor nem elvezett el mikro kielegitettem.. elojatek volt...
2011. márc. 14. 11:44
 24/54 anonim ***** válasza:

Akkor meg nem elégítetted ki, ha nem élvezett el. Csak orálisan kényeztetted. Bocsi, de te fogalmaztál félreérthetően. Mindegy hogy történt, van esély a terhességre. De holnap reggel kiderül, mi a helyzet, és megnyugodhatsz. Vagy nem. :(

Az is lehet, hogy csak a stressztől, idegeskedéstől késik. Mindenesetre még ma irány a patika, rossmann, dm, és vegyél tesztet.

2011. márc. 14. 11:48
 25/54 anonim ***** válasza:

khm reggel :D kinek mi a reggel ...

még 11:48 van délelött alias reggel :D

2011. márc. 14. 11:48
 26/54 anonim ***** válasza:
A reggelt gondolom úgy értette, hogy a reggeli első vizeletből.
2011. márc. 14. 11:50
 27/54 anonim ***** válasza:
szóval akár este is lehet :D mindegy nem ragozom , menny vegyél és várj holnapig: D
2011. márc. 14. 11:53
 28/54 anonim ***** válasza:

Már van gyerekem, úgyhogy írhatok előjeleket, de vagy megnyugtat, vagy nem.

Gyakoribb vizelési inger.

Aluszékonyság.

Étvágytalanság vagy megnövekedett étvágy, esetleg gyomorégés.

Mell feszülés, alhasi görcsök.

Hangulati ingadozások, érzékenység.

Folyás változása

Kívánósság

Undor bizonyos ételektől vagy szagoktól

Ezek már elég korán jelentkeznek, persze nem mind egyszerre, és nem mindenkinél.

Nekem első gyereknél csak az tűnt fel, (még a teszt előtt!) hogy állva is el tudtam aludni, reggel 10 előtt ki se keltem hétvégén az ágyból.

A másodiknál folyton pisilni kellett, és szinte az első perctől a szülésig égett a gyomrom.

Se hányinger, se a szokásos "tünetek".

Amúgy most, hogy leírtam, szinte tuti, hogy holnap reggelig idegi alapon legalább a felét produkálni is fogod, úgyhogy csak arra figyelj, ami eddig is volt.

2011. márc. 14. 12:20
 29/54 A kérdező kommentje:
haat aluszekonysag nincs, etvagytalansag sem, megnovekedett etvagy sem... neha neha kivanok valamit de az mindig is igy volt, mellfeszules, alhasi gorcsok sincsenek.. egyszer ketszer megnyilal a mehem, de akkor szkott miko beteg kene legyek... hangulati ingadozas az van.. emg erzekenyseg... de szerintem mindig is volt.. folyas valtozasa van. gyorsan folyok, ez utan kellene beteg legyek, undorom viszont nincs:P
2011. márc. 14. 12:37
 30/54 anonim válasza:
100% terhes vagy! ha nem akkor nagyon nagy mázlid van, de ha tényleg nem akkor utána menj gyógyszerért, és azzal csináljátok, mindkettőtöknek jó lesz, és izgulni sem kell..
2011. márc. 14. 12:56
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!