Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatható ez még?
Figyelt kérdés
Az a probléma,hogy korai magömlésem van. Régebben sietve végeztem az önkielégitést,mert féltem h rajtakapnak illetve attól,hogy nehogy "olyan" legyen vagy maardjon valami, undorodom a spermától,ezért csak a fürdöben csináltam amikor nem volt itthon senki,de önkielégités után is sokáig mosakodtam..
Azt hallottam hogy az orgazmus késleltetéssel helyreállitható. Bnöm még nem volt soha 22f
Kort nemet is..
2011. márc. 13. 21:55
1/2 anonim válasza:
a lényeg az hogy amikor már majdnem elmennél, hagyd abba,nyugodj meg és kezd újra és ezt ismételgesd ameddig tudod.előbb-utóbb minden helyre áll!Ha meg a spermától undorodsz akkor csukd be a szemed mikor elmész vagy nem tudom,erre nincs ötletem. 16F
2/2 szamo77d válasza:
Látod, az baj, hogy nem volt eddig barátnőd! A spermádtól
pedig nem szbad undorodni, egyáltalán nem rossz ízű, a sajátomat rendre megkóstolom. Ugyanígy nem szabad undorodni a lányok nedvétől sem! Mindegyik természetes, jó
dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!