Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom a barátomat (fiút) kielégíteni orálisan. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen elhatároznám és nem megy, ott vagyok előtte de nem bírom a számba venni, pedig mielőtt találkozunk mindig eldöntöm magamban, hogy akarom, de olyan nehéz :S
Szóval csak normális szex van, orális nélkül.
Mit csináljak segítsetek!
2011. márc. 13. 21:50
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm de mégis hogy hozzam fel ezt a témát? Életben biztos nem merném, legalább msn-en hogy kezdjek hozzá?
2011. márc. 13. 22:57
12/13 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak hogy szeretnél vele beszélni valamiről, ez már alapból felkelti benne a kíváncsiságát, aztán vágj bele egyenesen, körítés nélkül. :) Mondd el neki, hogy szeretnéd kényeztetni orálisan is, és ezt mindig elhatározod, de aztán egyszerűen nem megy, és szeretnéd ha valahogy segítene neked ebben, nem tudod hogyan közeledj, félsz hogy ügyetlen leszel, stb stb. Ha szeret téged megfog nyugtatni! Egy jó kapcsolatban azonban erről szemtől szembe is kéne tudni beszélni!
13/13 A kérdező kommentje:
Attól nem félek hogy ügyetlen lennék, csak eleve attól, hogyan kezdjem el.. de szerintem akkor beszélni fogok vele, jobb előbb túl lenni rajta, és akkor ő sem szenved olyan sokáig :)
2011. márc. 13. 23:21
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!