Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem bírom a barátomat (fiút)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom a barátomat (fiút) kielégíteni orálisan. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elhatároznám és nem megy, ott vagyok előtte de nem bírom a számba venni, pedig mielőtt találkozunk mindig eldöntöm magamban, hogy akarom, de olyan nehéz :S

Szóval csak normális szex van, orális nélkül.

Mit csináljak segítsetek!

2011. márc. 13. 21:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Hány éves vagy?
2011. márc. 13. 21:53
 2/13 A kérdező kommentje:
17
2011. márc. 13. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is sokáig tartott mire rávettem magam, de szerencsére az akkori barátom nagyon megértő volt, és türelmes... segített, rávezetett. Nekem az jött be, hogy először csak kézzel kényeztettem, simogatam, aztán egyre lejjebb vittem a fejemet, de ilyen 2 cm/5 perc sebességgel! :) Így utólag belegondolva eszeveszettül vicces volt a jelenet, csodálkozom hogy a barátom nem röhögött ki! :) Aztán amikor már ott voltam előtte, akkor is jó hosszan elidőztem, előső pár körben csak adtam rá puszit, aztán éppen hogy csak hozzáérintettem a nyelvemet, majd már végig is nyaltam, legutolsó lépésként már az ízektől sem féltem, és a makkját is megnyaltam, aztán egyszercsak úgyérzetem, hogy kellőképpen megbarátkoztam vele, és ment! :) Beszéld meg a pároddal, hogy szeretnéd ha rávezetne. Ha türelmes, akkor menni fog az csak idő kell! :)
2011. márc. 13. 21:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Még az elején rá is vettem magam 2-3szor de már nem megy, és nem merek vele erről beszélni... túl cikinek érzem ezt a témát, mert ő próbál engem, meg szokott néha orálisan de nekem egyszerűen nem megy őt.
2011. márc. 13. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:

én is így voltam vele.. aztáán engem pl ugy tudot rávenni először a fiú hogy " ő ment le" és utána én úgy éreztem hogy viszonoznom kéne.

probálkozatok meg este sötétbe..:))

2011. márc. 13. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Gyakorolj banánon, majd virslin. Ez akkor segít, ha magával a gyakorlattal van gond.

Ha lelki okok miatt nem tudod megtenni, akkor valószínűleg megalázónak érzed, hogy egy férfi előtt térdelsz. Ezen az segíthet, ha a barátod egy ideig letérdel melléd, vagy fordított helyzetben vagytok egy darabig (ő térdel, Te állsz).

Egyébként meg ne érezd cikinek a beszélgetést a szexről, sokkal cikibb az, ha valamelyikőtök nem élvezi.

26/f

2011. márc. 13. 22:16
 7/13 A kérdező kommentje:

Persze én is érzem, meg tudom, hogy viszonoznom kellene, de nem megy... Nincs szó semmi undorról csak egyszerűen nekem lehet hogy nem olyan romantikus ez az egész, de ő viszont szeretné...

Majd este lehet, hogy könnyebb lesz :)

2011. márc. 13. 22:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem érzem cikinek a szexről való beszélgetést, csak pont az orálisról érzem azt...
2011. márc. 13. 22:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Én sem érzem romantikusnak, de a srácok imádják, és ha valakit szeretek, akkor kényeztetem így is, mert én is imádom látni ahogy élvezi az éppen aktuális párom. Azáltal hogy ő élvezi, én is élvezem, ez ilyen egyszerű. :)

Azzal még mindig nem sikerült megbarátkoznom hogy valaki a számba is élvezzen, de így is több mint a semmi.

A véleményemet, hogy hogyan vezetheted rá magad már leírtam. A szexről beszélni sosem ciki, pláne nem egy párkapcsolatban! Mindkettőtöknek érdeke az, hogy a másik is jól érezze magát szeretkezés közben! 20/L

2011. márc. 13. 22:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
ha térdelnem kéne, valószínűleg sosem tettem volna meg. te még nem hallottál ágyról? először én sem bírtam rávenni magam. később az volt a bajom hogy elfáradt az állkapcsom, tehát tudom javasolni fleváltva kézzel,szájjal.
2011. márc. 13. 22:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!