Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom a barátomat (fiút) kielégíteni orálisan. Mit tudok csinálni?
Egyszerűen elhatároznám és nem megy, ott vagyok előtte de nem bírom a számba venni, pedig mielőtt találkozunk mindig eldöntöm magamban, hogy akarom, de olyan nehéz :S
Szóval csak normális szex van, orális nélkül.
Mit csináljak segítsetek!
én is így voltam vele.. aztáán engem pl ugy tudot rávenni először a fiú hogy " ő ment le" és utána én úgy éreztem hogy viszonoznom kéne.
probálkozatok meg este sötétbe..:))
Gyakorolj banánon, majd virslin. Ez akkor segít, ha magával a gyakorlattal van gond.
Ha lelki okok miatt nem tudod megtenni, akkor valószínűleg megalázónak érzed, hogy egy férfi előtt térdelsz. Ezen az segíthet, ha a barátod egy ideig letérdel melléd, vagy fordított helyzetben vagytok egy darabig (ő térdel, Te állsz).
Egyébként meg ne érezd cikinek a beszélgetést a szexről, sokkal cikibb az, ha valamelyikőtök nem élvezi.
26/f
Persze én is érzem, meg tudom, hogy viszonoznom kellene, de nem megy... Nincs szó semmi undorról csak egyszerűen nekem lehet hogy nem olyan romantikus ez az egész, de ő viszont szeretné...
Majd este lehet, hogy könnyebb lesz :)
Én sem érzem romantikusnak, de a srácok imádják, és ha valakit szeretek, akkor kényeztetem így is, mert én is imádom látni ahogy élvezi az éppen aktuális párom. Azáltal hogy ő élvezi, én is élvezem, ez ilyen egyszerű. :)
Azzal még mindig nem sikerült megbarátkoznom hogy valaki a számba is élvezzen, de így is több mint a semmi.
A véleményemet, hogy hogyan vezetheted rá magad már leírtam. A szexről beszélni sosem ciki, pláne nem egy párkapcsolatban! Mindkettőtöknek érdeke az, hogy a másik is jól érezze magát szeretkezés közben! 20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!