Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a szexet, én naponta akár 3-7x is szexelnék. Ez nagy baj?
Azt vettem észre hogy a ffiaknak ez probléma. És nem csak amiatt mert napi 12 órában melóznak .Volt ilyen barátom is ,meg olyan aki napi 4 órába v olyan aki mikor kedve tartotta akkor ment be a munkahelyére,és mégsem volt az átlag heti 3-5nél több.(Ráadásul olykor sztem perverzebb is vagyok az átlagnál, egyik kedves exem úgy fogalmazott bevállalósabb, pedig nem volt sok barátom eddig amúgy. Elég monogám típus vagyok,csak kapcsolaton belül hajt a vérem :P -mér nincsen itt pirulós smile :)) A vicces még hogy nem is látszik rajtam ,elsőre inkább a visszafogott elegancia ,meg dekoratív megjelenés -ezeket a jelzőket kapom.
Nos?
25 l
ki tudok elégülni valinágisan is, nem hiszem hogy azzal lenne a gond .Az érzelmi kielégülés már érdekes kérdés.
Mert amint fentebb írtam hogy szerelmes is lettem volna meg még a szex is jó, olyan még nemvolt. Leginkább olyan volt eddig h nem voltam szerelmes de a szexel alapvetően nem volt gond. Csakhát, ugye...
A másik hogy nem szeretem a hosszú menetet ,mert engem az orgazmus izgat a leginkább, a másik arcán látni a gyönyört és ahogy beleremeg a teste .Engem ez mozgat leginkább ,ezen a menet hosszúsága nem igazán segít.
De azért köszi ! :)
Minek kell rögtön a nimfomániát emlegetnie ilyen helyzetben valakinek. A nimfomán nő nem tud kielégülni, azért hajszolja a szexet (ráadásul ezért általában képtelen párkapcsolatra is).
Amúgy me miért lenne baj. Mindenkinek más a normális. Nekünk is nagyjából ilyen szinten van a napi átlagunk a barátnőmmel, és mindkettőnknek így jó. Azt meg abszolút nem értem, hogy mi az, hogy nem látszik rajtad. Hogyan lehet kinézetből a szexuális aktivitásra következtetni?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!