Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a szexet, én naponta akár 3-7x is szexelnék. Ez nagy baj?
Azt vettem észre hogy a ffiaknak ez probléma. És nem csak amiatt mert napi 12 órában melóznak .Volt ilyen barátom is ,meg olyan aki napi 4 órába v olyan aki mikor kedve tartotta akkor ment be a munkahelyére,és mégsem volt az átlag heti 3-5nél több.(Ráadásul olykor sztem perverzebb is vagyok az átlagnál, egyik kedves exem úgy fogalmazott bevállalósabb, pedig nem volt sok barátom eddig amúgy. Elég monogám típus vagyok,csak kapcsolaton belül hajt a vérem :P -mér nincsen itt pirulós smile :)) A vicces még hogy nem is látszik rajtam ,elsőre inkább a visszafogott elegancia ,meg dekoratív megjelenés -ezeket a jelzőket kapom.
Nos?
25 l
méghogy probléma?
istenáldás!
sztem vagy kamu, vagy vmi hihetetlenül nimfomán nődzemély, dee kezelésbe venném ha ez utóbbi ;)
ejj a sok promiszquit' lélek:) !!-viszont csak olyannal szoktam khm..testi kapcsolatot létesíteni akit szeretek (minimum emberileg)-ebből a szempontból vagyok körülményes. :):)
Tudjátok srácok van is egy olyan 'álmom' hogy ha egyszer nagyon szerelmes leszek és ezzel párhuzamosan rátalálok szexuálisan is a megfelelő partnerre ,akkor minimum 4 napon át reggeltől estig csak kényeztetjük egymás, és akkor ezt semmi más nem zavarhatja meg! ..Ajtó Kulcs eldob ,csokipuding, vaníliaöntet(..)miegymás bekészít.. hmm..(Eddig még nem valósult meg..)
Ps. : Emanuelle alapmű! Ajánlom mindenkinek,bár hidrofóboknak a könyvváltozat utolsó néhány oldalát nem :P
Ok, legyek én aki kimondja az igazat: ez nimfománia, ne szépítsük. Ennek az állapotnak mindig lelki okai vannak (lelkileg nem tudsz kielégülni, ezért vágysz a folyamatos testiségre).
Rövid távon, lehet, hogy 1-2 pasi bírja a napi mondjuk 5-6 alkalmat. Ez a rövid táv, mondjuk 1 hét, azután egyszerűen kész, legalább 1-2 nap szexmentes nap kell a feltöltődéshez. Szerintem hosszútávon az állandó teljesítési kényszer elképesztően nyomasztó és baromi fárasztó egy férfi számára.
Próbáld meg elnyújtani az alkalmakat és keress egy lelkileg hozzád illő társat (ok, könnyű ezt mondani...)
26/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!