Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen előfordul mindenkinél?
hát talán nyugtasd meg te f*sz és ne itt kérdezősködj.. tőled várna vmi lelki támaszt hogy nem baj b*zdmeg, nem várok el tőled azonnal mindent amit egy 30centis kemény néger f*sz nyújthat nekem... türelmes vagyok hozzád, szeretlek, nincs gáz, bla-bla-blaaaa... ha ilyen problémái vannak szted kitől vár lelki fröccsöt? tőlem biztos nem.
várj segítek: tőled!
önts bele egy kis lelket.. nagy a srácon a nyomás..
és ha megint előfordul.. akkor megint öntesz belé lelket..
és egy nap elmúlik magától. ennyi
Moszuke te sokat ittál most, vagy mi bajod van?
A kérdező normálisan tette fel a kérdést. Nem igaz, hogy nem lehetne normálisan válaszolni rá.
Nem hiszem, hogy a barátját nyaggatná ezzel vagy kinevetné. Csak segíteni akar neki, De látom itt gyakorin csak az ilyen fusztrált bar.mok vannak többségben.
legalább nem offoltam kötsög:)
és leszarom kinek mekkora a tűrőképessége a bunkóságom ellen.
a válaszom ott van a "sorok mögött".. arról nem tehetek, hogy vannak ratyik mint te is, akik ezen fennakadnak és vérszemet kapnak és elkezdenek hápogni ahelyett, hogy elolvasnák és értelmeznék az írást...
esetleg azzal kapcsolatban fejtegetnéd a véleményed, vagy akár konkrétan a kérdéssel kapcsolatban:( okés?
ne legyél már buta. mindig keresd a jó szándékot ha velem van dolgod:) megfogod találni:P
és a kérdés elég tömör volt.. nem írta a csajé' hogy veszi-e a fáradtságot ahhoz, hogy nyugtassa a paliját.. ezért ebből indultam ki.
(nekem is volt hasonló problémám csak nekem a gumi húzás volt a necces és igen.. minden ember magából indul ki, még én is)
nos ennyi.
23/f
igen előfordul sokaknál, ez majd el fog múlni, ha sokat lesztek együtt.
A többieknek: ne offoljatok, nem kötelező válaszolni, menjetek máshova trollkodni
Nem, közel sem fordul elő mindenkivel. Viszont ezt valószínűleg a barátod sem tudja, és nem is lenne hasznos, ha tőled tudná meg.
Ne csinálj belőle ügyet, próbáld természetesen kezelni. Ha ő nem hozza szóba, a "semmi baj, drágám"-lemezt sem kell elkezdeni, nehogy épp ettől kezdjen szégyenkezni. Csak éreztesd vele, hogy szereted és kell neked így, ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!