Mindenkinél előfordul terhesség esetén hasszurka?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 08:21
1/6 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy mindenkinél-e de nálam volt. - egyébként nagyon is jellemző a koraterhességben- 4-7.hét között.
2/6 anonim válasza:
Nem, nálam semmi"tünet" nem volt egyszer sem. Elmaradt a mesni,aztán a 7. héten nőni kezdtek a melleim- milyen kár,hogy nem maradtak olyanok :))
3/6 anonim válasza:
Nekem is szurkál, én a hetedik héten vagyok,ma olvastam hogy azoknak többet és erősebben szurkál, akinek hátrahajló méhe van.Nekem is az van.
6+4hkm
4/6 anonim válasza:
Hátra hajló? vagyis a fenék felé?
5/6 anonim válasza:
Utolsó itt olvasgass pl a kilencedik kommentben erről is irnak mármint a hasszurkáról.
6/6 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm a linket!!
Nem is gondolnád mennyire jól jött! -nekem is ilyen méhem van,a teherbe eséssel nem volt gond,de a doki szerint a megtartásával lehet. Egy hete már hogy hason alszom,remélve hogy nem lesz gond. :)
Millió KÖSZÖNET !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!