Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom élvezi hogyha rajta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom élvezi hogyha rajta kivül még van egy pasi vagy egy másik pár. Azt is szeretné kipróbálni vagyis hogy én próbáljam ki hogy rajta kivül még 3-4 fiu legyen. Szülinapomra szeretné. Belemenjek a dologba?

Figyelt kérdés
Kicsit félek tőle....
2009. febr. 20. 20:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Érzelmek nélkül nekem sz.rt se jelentene az egész!

Te megjátszod magad,hogy Neked ez jó!Ő azt élvezi,hogy Te ezt állítólag élvezed!

De Te tudod!

2009. febr. 20. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Én ezt sosem tudtam megérteni és szerintem ez a megcsalás egy formája, de ha MINDKETTEN akarjátok, akkor rajta...
2009. febr. 20. 21:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen tudom hogy elkaphato bármit ezért vigyázok főleg mert nem vagyunk már gyerekek.

Köszi mindenkinek a válaszokat,annyit hozzáteszek ez nem megcsalás szerintem,hiszen sexen kivül mást nem akarok a pasitol hiszen csak akkorra kell mikor sex van.És egyik válaszolonak irom hogy élvezem és nem megjátszom.Egyszer mindent ki kell próbálni...

2009. febr. 20. 21:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja csak azt szeretném még hogy nem egyánltalán nem játszom meg magam nekem az soha nem menne...igaz nem próbáltam még és remélem nem is fogom..és azért is szeretem ha többen vannak mert tetszik hogy 2 pasit ki tudok elégiteni,és nagyon élvezik és kényeztetnek hidd el annál nincs is jobb..:-)
2009. febr. 20. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Ez azon múlik, hogy ki mit nevez megcsalásnak, mert a szimpla, érzelemmentes szex is megcsalás nálam, úgy tűnik, hogy nálad meg nem. Viszont ez a gruppen sokaknál nagyon jó ürügy, hogy következmények nélkül megcsalják a párjukat. Te tudod...de szerintem aki igazán szereti a párját, nem tesz ilyet meg nem is kér ilyet a párjától. OK, gondolati síkon még elfogadható, de megvalósítani...nekem tuti nem lenne hozzá gusztusom, hogy tök idegen pasikkal csináljam, de hát nem vagyunk egyformák.

De miért félsz tőle, ha te és a párod ezt nem tartjátok megcsalásnak illetve fel vagytok készülve a megfelelő védekezésre?

2009. febr. 20. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki ne hagyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)Komoly lesz!!!!!
2009. febr. 21. 10:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolso válaszolonak nem hagytam jó is volt...:-))
2009. máj. 3. 11:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!