Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom élvezi hogyha rajta kivül még van egy pasi vagy egy másik pár. Azt is szeretné kipróbálni vagyis hogy én próbáljam ki hogy rajta kivül még 3-4 fiu legyen. Szülinapomra szeretné. Belemenjek a dologba?
Hát elég beteges dolog, ha ő élvezi, hogy a kedvesét még páran megszuszakolják rajta kívül... ráadásul egy alkalommal többen. De hát, az emberi elme határtalan :)
Te döntöd el, ha nem szeretnéd, akkor semmiképp, mert nem élveznéd, ha nem érzed magad biztosnak benne. Ha szeret, meg fogja érteni, ha nem akarod. Esetleg később lehet, idővel rá lehet hangolódni. De ha már most szeretnéd, akkor tedd...
Az enyém azzal fűz, hogy még egy pasi vagy egy biszex csaj vagy egy pár...Nos...Nálam szex csak olyan fiúval, akit szeretek (olyan meg csak 1 lehet egyszerre), nővel soha, mert nem vagyok biszex. A párom meg ne csaljon meg a szemem láttára más nővel! Magam is úgy érezném, hogy megcsalnám, ha más pasi érne hozzám, még ha ő is ott van.
Ha a te erkölcsödbe belefér és nem undorodsz, hogy akár azonos neművel is játszadozz, akkor vágj bele. Csak a párod kedvéért ne!
Ezt mi mondjuk meg? Ha neked van kedved meg gusztusod hozzá... nekem nem lenne.
Egy lány
Voltam már lánnyal nem volt rossz...sőt...:-))2 lány-2 fiu felállás volt ,az nagyon ott volt...:-))
Csak hát 4-5 fiu sztem kicsit sok nem?
Nekem 2 fiú is eggyel több, mint kéne.
Te tudod, tudsz-e annyival mit kezdeni és élvezed-e... Gondolom tisztában vagy vele, hogy gumi nélkül idegennel nem kéne szexelni és hogy orál útján is elkaphatsz bármit...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!