Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom élvezi hogyha rajta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom élvezi hogyha rajta kivül még van egy pasi vagy egy másik pár. Azt is szeretné kipróbálni vagyis hogy én próbáljam ki hogy rajta kivül még 3-4 fiu legyen. Szülinapomra szeretné. Belemenjek a dologba?

Figyelt kérdés
Kicsit félek tőle....
2009. febr. 20. 20:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég beteges dolog, ha ő élvezi, hogy a kedvesét még páran megszuszakolják rajta kívül... ráadásul egy alkalommal többen. De hát, az emberi elme határtalan :)

Te döntöd el, ha nem szeretnéd, akkor semmiképp, mert nem élveznéd, ha nem érzed magad biztosnak benne. Ha szeret, meg fogja érteni, ha nem akarod. Esetleg később lehet, idővel rá lehet hangolódni. De ha már most szeretnéd, akkor tedd...

2009. febr. 20. 20:57
 2/17 A kérdező kommentje:
Jajj azt elfelejtettem hozzá tenni hogy Ő azért élvezi hogy látja hogy Én mennyire élvezem.....
2009. febr. 20. 20:58
 3/17 anonim ***** válasza:
98%

Az enyém azzal fűz, hogy még egy pasi vagy egy biszex csaj vagy egy pár...Nos...Nálam szex csak olyan fiúval, akit szeretek (olyan meg csak 1 lehet egyszerre), nővel soha, mert nem vagyok biszex. A párom meg ne csaljon meg a szemem láttára más nővel! Magam is úgy érezném, hogy megcsalnám, ha más pasi érne hozzám, még ha ő is ott van.

Ha a te erkölcsödbe belefér és nem undorodsz, hogy akár azonos neművel is játszadozz, akkor vágj bele. Csak a párod kedvéért ne!

4/17 anonim ***** válasza:
87%

Ezt mi mondjuk meg? Ha neked van kedved meg gusztusod hozzá... nekem nem lenne.

Egy lány

5/17 A kérdező kommentje:
Végül is hogyis mondjam szülinapi /meglepi/partit akar nekem csinálni...amugy 14 éve vagyunk együtt...
2009. febr. 20. 20:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok...nekem is uezt mondja a párom, hogy izgatná, ha látná, hogy élvezem...Hát én nem élvezném, ha a szemem láttára más nőt döntene meg. Meg is tépném a csajt, mert megölne a féltékenység.
2009. febr. 20. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Gruppen szex lesz a meglepid? Az igen...Elég elvetemült ajándék szerintem...
2009. febr. 20. 21:02
 8/17 A kérdező kommentje:

Voltam már lánnyal nem volt rossz...sőt...:-))2 lány-2 fiu felállás volt ,az nagyon ott volt...:-))

Csak hát 4-5 fiu sztem kicsit sok nem?

2009. febr. 20. 21:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Az lessz a meglepim ha szeretném nem erőszakolja rám...még szép....
2009. febr. 20. 21:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 fiú is eggyel több, mint kéne.

Te tudod, tudsz-e annyival mit kezdeni és élvezed-e... Gondolom tisztában vagy vele, hogy gumi nélkül idegennel nem kéne szexelni és hogy orál útján is elkaphatsz bármit...

2009. febr. 20. 21:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!