Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Láttam a 14 éves húgomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam a 14 éves húgomat szexelni, mit tegyek? L/17

Figyelt kérdés
Hamarabb mentem haza mind gondolta és hallottam a hangokat a szobából be is néztem láttam őt a barátjával aki 15, nagyon keményen csinálták...ők nem vettek észtre engem. Még én is szűz vagyok nem hiszem el hogy pont a hugom csinálja és a barátja is amúgy nagyon rendes srác. Mit tegyek? Beszéljek a hugommal vagy szóljak a szüleinknek?
2011. márc. 13. 15:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%
Miért néztél be a szobába? Miért kéne vele beszélni erről? Miért árulnád be a szüleiteknek? Saját dolga a tesódnak..
2011. márc. 13. 15:10
 12/32 szamo77d ***** válasza:
100%

Nem kell árulkodni, a szüleiteknek nem kell tudni erről!

A végén még jól felpofoznák szegény húgodat. Te segíts

neki, magyarázd el a védekezés fontosságát és módjait.

Szerintem egy vagy több ilyen beszélgetés erősíteni fogja

a testvéri érzést bennetek!

2011. márc. 13. 15:14
 13/32 anonim ***** válasza:
38%
Minek kellene beszélned róla? Láthatóan tapasztaltabb, mint te.
2011. márc. 13. 15:15
 14/32 anonim ***** válasza:
51%
Hát szerintem nem kéne szólni a szüleidnek! Inkább beszélj vele és kérj tőle bocsánatot hogy meglested őket...(ha gondolod nyugodtan dobj egy üzit, úgyis barátnőt keresek lehet tök jól meglennénk :P)
2011. márc. 13. 15:21
 15/32 anonim ***** válasza:
61%
Ne szólj senkinek. Ha mindketten betöltötték a 14. évüket, akkor még a törvény sem tehet semmit ha kölcsönös beleegyezéssel történt.
2011. márc. 13. 15:37
 16/32 anonim ***** válasza:
64%
Előző vagyok. Helyreigazítanám magam. Szóval, ha mindketten betöltötték a 14. évüket és kölcsönös beleegyezéssel történt, akkor a törvény is engedi a szexet.
2011. márc. 13. 15:40
 17/32 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem beszélj vele, és mondd hogy véletlenül láttad őket, végülis ígyvolt nem? :)

Akkor csak nemfog haragudni...:)

Amőgy mióta vannak együtt? Meg hasonlók?

Kérdezd meg ahúgod hogy biztos e ebben az egészben, hogy neki 14 évesen már szexelnie kell

2011. márc. 13. 15:44
 18/32 anonim ***** válasza:
88%
Ne bántsátok a kérdezőt! Egyátalán nem normális dolog 14 évesen már szexelni, bőven ráérnek még 17 éves koruk után, ott van rá az egész élet.Sztem beszélj a húgoddal,mond meg hogy véletlenül láttad őket, mert hamarabb értél haza,beszéljetek a védekezésről,és kérdezd meg biztos-e magában hogy ilyen fiatalon már szexeljen.
2011. márc. 13. 15:49
 19/32 anonim ***** válasza:
32%
leirnád részletesen hogyan nyomatták?
2011. márc. 13. 15:52
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja ne szólj a szüleidnek, de ha véletlen a felelőtlen húgod teherbe esik, akkor mégis majd kinek kell segíteni rajta? A szüleidnek... Te tudod milyen a viszony anyukátokkal, ha jó, akkor anyukáddal ezt beszéld meg, hangsúlyozom csak akkor, ha normális felfogású, nem árt elbeszélgetni a húgoddal, mert amit csinál az nem egészen normális.
2011. márc. 13. 16:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!