Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam a 14 éves húgomat szexelni, mit tegyek? L/17
Figyelt kérdés
Hamarabb mentem haza mind gondolta és hallottam a hangokat a szobából be is néztem láttam őt a barátjával aki 15, nagyon keményen csinálták...ők nem vettek észtre engem. Még én is szűz vagyok nem hiszem el hogy pont a hugom csinálja és a barátja is amúgy nagyon rendes srác. Mit tegyek? Beszéljek a hugommal vagy szóljak a szüleinknek?2011. márc. 13. 15:00
1/32 anonim válasza:
Egy utolsó görény b*rom vagy, ha emiatt beköpöd. Inkább keress egy pasit, és d*gj egy jót!
Szánalmas.
2/32 anonim válasza:
sztem ne avatkozz bele, az ő döntése. Ha te csinálnád, nagyon rosszul esne ha a saját tesód dobna fel a szüleiteknek.
3/32 A kérdező kommentje:
jó akkor a szülőknek nem szólok de vele beszéljek? nem korai még 14 évesen?
2011. márc. 13. 15:02
4/32 anonim válasza:
beszéld meg a hugoddal, de ne a szüleiddel. ne rontsd el a kapcsolatukat. Ha a srác rendes, akkor meg nincs probléma
5/32 anonim válasza:
Van abban valami, amit az első mond. Mit leselkedsz? Hogy magyarázod majd ki neki, hogy őket nézegeted?
6/32 anonim válasza:
Nos elég gáz 14 évesen...szerintem a reális a 15-16...akkor még csak csókolózzon vagy valami de ne dugjon-.- Jah és inkább vele beszéld meg mint a szüleiddel...mert akkor az elégéé szívás lenne és elküldene a jó... és jogosan!!!
7/32 anonim válasza:
Amúgy ha vagytok elég jóban, akkor vele beszélhetsz róla.
9/32 A kérdező kommentje:
én nem direkt leselkedtem csak egyszerűen megláttam..De nem tudom mit mondjak neki..hogyan kezdjem..
2011. márc. 13. 15:07
10/32 anonim válasza:
Beszélhetsz vele, de sok értelmét nem látom. Ettől még abbahagyni nem fogja. Legfeljebb hívd fel a figyelmét a védekezésre. A szülőknek meg nem kell szólni róla.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!