Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnököm megfenyegetett! Mit tehetnék?
Pénteken volt egy kis elmaradásom könyvelés tekintetében és tovább bentmaradtam. Csak én és a fönök volt már bent a cégnél beszélgettünk a céges dolgokról és egyszer csak elkezdett fogdosni, olyan kellemetlenül éreztem magam, hisz van felesége és egy pár hónapos kislánya!
Mondtam neki, hogy ezt fejezze be, mert én nem vagyok olyan, erre az volt a válasza, hogy egy hét gondolkozási időt ad, vagy lefekszem vele vagy repülők a cégtől és gondoskodik róla, hogy a közeljövőben ne is kapjak állást!
Nem tudom mit csináljak, egész hétvégén ezen gondolkoztam! :(
Munkaügyi bíróság ha tényleg kirúg. Főleg ha van egy felvételed is a dologról...
Akkor befenyítheted ,hogy a feleségének nagyon szívesen átküldöd. Különben meg nem akarsz balhét és amíg fair módon viselkedik addig te is. Ha esze van akkor ezek után a tenyerén fogja hordozni a karriered.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!