Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A főnököm megfenyegetett! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnököm megfenyegetett! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Pénteken volt egy kis elmaradásom könyvelés tekintetében és tovább bentmaradtam. Csak én és a fönök volt már bent a cégnél beszélgettünk a céges dolgokról és egyszer csak elkezdett fogdosni, olyan kellemetlenül éreztem magam, hisz van felesége és egy pár hónapos kislánya!

Mondtam neki, hogy ezt fejezze be, mert én nem vagyok olyan, erre az volt a válasza, hogy egy hét gondolkozási időt ad, vagy lefekszem vele vagy repülők a cégtől és gondoskodik róla, hogy a közeljövőben ne is kapjak állást!

Nem tudom mit csináljak, egész hétvégén ezen gondolkoztam! :(

2011. márc. 13. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát három dolgot tehetsz:

1) lefekszel vele

2) feljelented

3) felmondasz

Igazság szerint a harmadik a legegyszerűbb, de ha nem sikerül más munkát kapnod (ajánlólevélre pedig nem is számíthatsz) akkor ezzel nagyon megütheted magad.

Ha belemész akkor egy véget nem érő tortúra kezdődik, és te hetente cumizhatod.

Ha feljelented ahhoz sok erő kell, viszont ez a legkorrektebb mind a társadalom, mind pedig a saját magad szemszögéből.

2011. márc. 13. 13:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a feleségének, ha ezt megteszi. Nem árt egykis bizonyíték sem addid. Legalábbis fenyegesd meg ezzel!
2011. márc. 13. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj úgy, mintha semmi sem történt volna, hátha megbánta már a dolgot. Viszont ha legközelebb mégis szóba hozza, akkor meg vágd pofán úgy, hogy a fal adja neki a másikat. Az állásodat ugyan nem menti meg, de te legalább jobban fogod érezni magad tőle. Feljelentéssel itt nem mész semmire, hiszen -- gondolom -- nem tudsz bizonyítani semmit.
2011. márc. 13. 14:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szóval annyi diktafonkent hasznalhato mobil van már a világon, vedd fel amikor legközelebb felhozza ezt. magyarországon nincs letisztázva h mi minősül terhelő bizonyítéknak de a bíróságon ez a javadra már mindenképpen egy jó pont, szexuális zaklatás témakörben pedig hajlamosak a nőnek hinni.
2011. márc. 13. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal jelentsd fel nem kell ezen gondolkozni egy percet sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 13. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Én feljelenteném zsarolás miatt, majd felmondanék. Akármennyire is a fejes nálatok, azt ő sem tudja elintézni, hogy sehol ne kapj állást, főleg ha még kitudódik, hogy peres eljárás folyik ellene.
2011. márc. 13. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Mégegyszer hozz össze egy ilyen kettesben létet. Legyen nálad diktafon, vagy telefon hangrögzítője bekapcsolt állapotban. Vedd fel ezt a beszélgetést, mivel úgyis választ vár, szóba fog a dolog ismét jönni a dolog. Ha megvan a felvétel, kisétálsz, és mész feljelentést tenni. Bizonyítékkal. Így vaktában lehet, hogy hiába vágnál bele, nem mennél olyan sokra, mint egyértelmű bizonyítékkal a kezedben.
2011. márc. 13. 14:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben jövő hétre kerítenék egy diktafont és készítenék egy szép kis felvételt a fenyegetéséből. Rendezd úgy a jelenetet, hogy újra elmondja a mocskos fenyegetését, te meg kérleld, hogy ezt ne tegye..stb. Feljelentést én nem tennék, hanem ezzel tartanám sakkban a mocskos tetűt. Természetesen azonnal mondj fel és figyelmeztesd, hogy amennyiben rossz referenciát ad rólad, világraszóló cirkuszt rendezel és tönkreteszed!
2011. márc. 13. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
veszel 10 ezer forintért egy rohadt diktatofont és szóra bírod a legközelebbi alkalommal. előre tervezd el!
2011. márc. 13. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:
na, látom mindenkinek a diktatofon ugrott be egyből :D
2011. márc. 13. 14:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!