Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek egyáltalán lefeküdni?
Az itt a fő probléma, hogy te ocsmányságnak véeld a szexet. Ez már önmagában abszurd.
De képzteld el azt a durva dolgot, hogy az evolúció minden élőlényt úgy alakít ki, hogy annak a fajfenntartás legyen a legfontosabb. Az ember persze komplkexebb, mint a legtöbb állat, ezért nálunk pluszba még kialakulnak olyan érzések, mint a szerelem. Ettől függetlenül a szex az alap. Ha nincs jó szex, akkor nem tudsz semmi komolyabb és komplexebb érzelmet felépíteni tehát.
Mellékesen még hozzátenném azt, hogy ha te nem akarsz lefeküdni a barátoddal, akkor te vagy az, aki nem szereted őt. Nem fordítva.
Logikus? :D
Persze, nagyon logikus, hogy egy PÁRKAPCSOLATBÓL nélkülözzük azt, ami miatt gyakorlatilag bármiféle késztetést érzünk arra, hogy párkapcsolatban éljünk, illetve hogy szerelembe essünk. A legkevésbé szélsőséges, elfogadott pszichológiai nézet az, hogy az ember tetteinek nyolcvan-kilencven százalékát a szexualitás határozza meg. Az egészséges elme kialakulásához szükséges.
És azért írtam nagybetűkkel a párkapcsolatot, mert ha az egyik fél nem akar szexelni, akkor annak köze sincs a párkapcsolathoz. Azt barátságnak hívjuk.
Én az ilyen gyakorikérdésekre írogató tizenévesek típusa miatt fogadtam meg, hogy soha nem fogok szexelni. Ezek a 15 évükkel éretlennek nevezik az embereket holott, ők semmi mást nem látnak az életben meg csak a toszást. Ezt látom az utcán is. Van egy szép (festék meg dolicsegrábár nélküli) lány, akihez oda megy egy fiú és annyira látszik, hogy csak dugni akarja... Amikor nem néz oda a seggét bámulja stb. De a lányok sem különbek, mikor közösen maszturbálnak az ismerősi körükkel..
Tudjátok mit! Én is éretlen vagyok, de ez inkább egy tudatos lázadás az undorító szexközpontú társadalmi berendezkedésetek ellen.
"elfogadott pszichológiai nézet a"
Szerencsére a cicológia áltudomány.
Minek egyáltalán lefeküdni?
Ez olyan Babits-hoz méltó kérdés:P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!