Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek egyáltalán lefeküdni?
hülyevagy.
vagy nagyon gyerek.:)
voltál te már szerelmes? egy párkapcsolat nem a szeretetből alakul ki, hanem a szerelemből...
hány éves vagy?
11:26
a második felét felejtsd el
egyetértek veled valamilyen szinten , de azért a szex hozzátartozik egy jó kapcsolathoz hosszabb távon
viszont az nem árt ha az első alkalom előtt váratsz vele jópár hónapot , annyiból már kiderül
ha csak szexre kellenél akkor 4-5 hónapot az életbe nem várná ki
Én pl. 1 év után feküdtem le a barátommal- de tudom, hogy akár többet is várt volna.
Hogy mi értelme van? Számunkra a szeretkezés a szerelmünk kifejezésének egy magasabb foka. Elsősorban azért okoz számomra örömet, mert olyankor kizárhatom a külvilágot és csak a szerelmemre figyelek, csak arra, hogy mennyire boldoggá teszem, és Ő is engem. Nekem a legcsodálatosabb pillanat a szeretkezés alatt, mikor Ő elélvez. Ha nem voltál még szerelmes, nem tudod, mi a jó igazán a szeretkezésben (ez ugyanúgy vonatkozik azokra is, akik csak úgy összevissza szexelnek, igazi, mély érzelmek nélkül).
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!