Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minek egyáltalán lefeküdni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek egyáltalán lefeküdni?

Figyelt kérdés
Úgyis az önzetlen szeretet számít! Meg "hülyeség szexre alapozni egy kapcsolatot"! Akkor ha egyáltalán nem akarok lefeküdni a barátommal, ebből következően ha elhagy, akkor a szex kellett neki, nem én. Mert ha igazán szeret, szex nélkül is szeret. Nem logikus? Az elfogadás a lényeg.
2011. márc. 13. 11:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%

hülyevagy.

vagy nagyon gyerek.:)

2011. márc. 13. 11:01
 2/21 A kérdező kommentje:
de tényleg. minek. ha én nem akarom, nem teheti meg velem. akkor nem engem akar, hanem élvezkedni a testemen.
2011. márc. 13. 11:08
 3/21 anonim ***** válasza:
70%
te egy pap lánya lehetsz
2011. márc. 13. 11:19
 4/21 anonim ***** válasza:
80%

voltál te már szerelmes? egy párkapcsolat nem a szeretetből alakul ki, hanem a szerelemből...

hány éves vagy?

2011. márc. 13. 11:20
 5/21 A kérdező kommentje:
22.
2011. márc. 13. 11:21
 6/21 anonim ***** válasza:
71%
logikusnak logikus de kb úgy hangzik mintha frigid lennél...ez szerintem kicsit önzőség is...de te tudod...ha találsz olyan pasit aki megmarad így melletted,akkor legyetek boldogok,de nemtudom,mennyi az esélye:S A másik variáció az,hogy még kicsi vagy és abszolút nem vagy kész komoly érzelmekre..ez a kisebbik probléma,majd elmúlik...
2011. márc. 13. 11:26
 7/21 anonim ***** válasza:

11:26

a második felét felejtsd el

2011. márc. 13. 11:27
 8/21 anonim ***** válasza:
67%

egyetértek veled valamilyen szinten , de azért a szex hozzátartozik egy jó kapcsolathoz hosszabb távon

viszont az nem árt ha az első alkalom előtt váratsz vele jópár hónapot , annyiból már kiderül

ha csak szexre kellenél akkor 4-5 hónapot az életbe nem várná ki

2011. márc. 13. 11:34
 9/21 anonim ***** válasza:
89%

Én pl. 1 év után feküdtem le a barátommal- de tudom, hogy akár többet is várt volna.

Hogy mi értelme van? Számunkra a szeretkezés a szerelmünk kifejezésének egy magasabb foka. Elsősorban azért okoz számomra örömet, mert olyankor kizárhatom a külvilágot és csak a szerelmemre figyelek, csak arra, hogy mennyire boldoggá teszem, és Ő is engem. Nekem a legcsodálatosabb pillanat a szeretkezés alatt, mikor Ő elélvez. Ha nem voltál még szerelmes, nem tudod, mi a jó igazán a szeretkezésben (ez ugyanúgy vonatkozik azokra is, akik csak úgy összevissza szexelnek, igazi, mély érzelmek nélkül).

20/L

2011. márc. 13. 11:40
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
ha 22 évesen így gondolkodsz akkor... igazából nem tudom ezt minek nevezni, talán éretlenség. az embernek vannak igényeik, amibe beletartozik az intimitás a szex is. egy kapcsolat úgy teljes ha megkapsz mindent és megadsz mindent ami a másiknak kell. vagy szerinted normális az, hogy a kanos barátod otthon veri magának miközben ott vagy te aki elvileg "szereted"? nyilván nem kell mindenkivel és túl hamar sem ágyba bújni, mert az sem követendő példa, de amit írsz az szerintem hülyeség. ezzel a logikával nem is lehet komoly kapcsolatot kialakítani. olyan meg nincs, hogy egy 22 éves lány aki szeret egy pasit nem akar vele soha lefeküdni!! persze arról pontosan nem beszéltél, hogy meddig nincsen szex?!
2011. márc. 13. 11:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!