Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a lányok irigylik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a lányok irigylik a fiúkat a szexuális szabadságukért, akkor eszükbe sem jut, hogy? (tovább)

Figyelt kérdés

...hogy mit ér a szabadság lehetőségek nélkül? Sok fiú késő huszonéves korában veszíti el a szűzességét és sajnos van olyan is, nem egy, akinek fizetnie kell érte.

Vannak ugyan lányok, akik szintén ilyen későn esnek át rajta, de ők általában a szabad akaratukból teszik meg akkor és nem kényszerűségből.

Ha egy képszerű hasonlattal szeretnék élni, akkor azt mondanám: a szex egy autó, amihez a fiúknak jogosítványuk van, a lányoknak meg slusszkulcsuk. Jogsival lehet autót vezetni, de mégsem, ha nem tudod beindítani, kulccsal viszont megteheted, max. félhetsz a lebukástól.

Én azonban azt gondolom, hogy a lányok helyzete mégis sokkal jobb. Nagyon ügyesek, ha akarják, szinte bármelyikük meg tudja szervezni magának, hogy szeretkezhessen, ha éppen arra vágyik. A srácok ezt nem tudják megtenni, ha nem tartoznak bele egy igen szerencsés csoportba.

Nem véletlen, hogy sok lány igazából elképzelni sem tudja, hogy milyen lehet egy srác helyzete ebből a szempontból, mivel magukból kiindulva: "aki akar szexelni, az tud is szexelni." Pedig ha tudnák az igazságot...

Mit gondoltok?

2011. márc. 13. 10:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy zöldségeket írtam, annyiból igazad van, hogy a lányok hibája is a dolog, mert a legtöbb könnyűvérű, ergo minek teperjen a pasi, ha majd a másik szétteszi a lábát rögtön... Az, hogy tetszen az illető az nyilván alap, olyannal nem fog senki randizni, legyen az nő vagy férfi, aki nem tetszik neki. Viszont nálam ez édes kevés, ha emellett mást nem tud felmutatni, nem látom rajta, hogy én kellek neki és nem más, akkor felejtős lesz, lehet akármennyire cukipofa. No mindegy, szerencsére azért még van normális nő is, és férfi is bár elég kevés.
2011. márc. 13. 14:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Most mondok egy másféle példát: Én az átlagosnál kicsit jobban nézek ki, de nem az a hűűelájulok típus. Na szóval volt egy lány aki rám volt kattanva, mind írogatott nekem, és mikor elmondtam hogy nem akarok tőle semmit, ott sírt nekem hogy nincs senkije, meg őt senki nem szereti, aztán fél órára írta hogy a haverom bevallotta neki hogy szereti és hogy ő milyen felháborítónak tartja s mit képzel a haverom stb...Hát most akkor az ilyenek mit akarnak?:OO
2011. márc. 13. 14:54
 13/21 anonim ***** válasza:

"Álomférfi udvarol= hű micsoda lovag

Átlagos udvarol= ez meg minek zaklat állandóan"

így van, ez tökéletes meglátás!

2011. márc. 13. 14:56
 14/21 A kérdező kommentje:

14.54

Jézusom! :(((

2011. márc. 13. 15:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Van igazság abban, amit írsz. De gondolj csak bele, egy ronda, 200 kilós lányt ki akar megdu*ni? Pedig ő is ugyanúgy vágyik a szexre mint a jó csajok,ő is ember, neki is vannak szükségletei. Ráadásul a nőknek sokkal nagyobb felelősség a szex... Nem a férfiaknak kell kihordani a gyereket. Meg ha egy lány 10-en x évesen elveszíti a szüzességét az egy ribanc de ha egy fiú minél rövidebb idő alatt megfektet minél több lányt, annál menőbb és ő a király... Egy lánynak sokkal nagyobb dolog elveszíteni a szüzességét mint egy fiúnak. A lányok egész életükben emlékeznek rá, és (jobbik esetben) megválogatják, hogy kivel teszik. a fiúknak pedig mindegy, hogy kivel, csak du*hassanak.
2011. márc. 13. 16:00
 16/21 anonim ***** válasza:

"A lányok egész életükben emlékeznek rá, és (jobbik esetben) megválogatják, hogy kivel teszik. a fiúknak pedig mindegy, hogy kivel, csak du*hassanak."

ez már megint mi? nekem például baromira nem mindegy, nem vagyok állat! a lényeg akkor is az: ha van egy átlagos kinézetű lány és fiú akkor a lány könnyű szerrel talál magának fiút, míg az átlag kinézetű fiú bizony keményen megdolgozik érte.

2011. márc. 13. 16:04
 17/21 anonim ***** válasza:

˝ha van egy átlagos kinézetű lány és fiú akkor a lány könnyű szerrel talál magának fiút, míg az átlag kinézetű fiú bizony keményen megdolgozik érte.˝

ez az élet rendje. a nők és a férfiak sosem lesznek egyenjogúak... hadd dolgozzanak a pasik a nőkért, ez a dolguk :) csak sajnos a mai világban a rend eléggé felborult... :/

2011. márc. 13. 16:10
 18/21 anonim ***** válasza:

Csak azért írok, hogy teljes mértékig egyet értésemet fejezzem ki a kérdezővel a témában.

24/f

2011. márc. 13. 16:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Én pl átlagos lánynak vagyok mondható, mégis először 20 felett lett barátom... Nah akkor most mi van szegény férfiak?!

14:52-es voltam

2011. márc. 13. 16:20
 20/21 anonim ***** válasza:
sztem ha átlagos kinézetű vagy afölötti lányokat és fiúkat nézünk, a lányok választják ki a fiúkat, és kész. ezért mindegy, h udvarol-e vagy nem, ha a lány akarja, akkor jönnek össze. 21L
2011. márc. 13. 16:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!