Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a lányok irigylik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a lányok irigylik a fiúkat a szexuális szabadságukért, akkor eszükbe sem jut, hogy? (tovább)

Figyelt kérdés

...hogy mit ér a szabadság lehetőségek nélkül? Sok fiú késő huszonéves korában veszíti el a szűzességét és sajnos van olyan is, nem egy, akinek fizetnie kell érte.

Vannak ugyan lányok, akik szintén ilyen későn esnek át rajta, de ők általában a szabad akaratukból teszik meg akkor és nem kényszerűségből.

Ha egy képszerű hasonlattal szeretnék élni, akkor azt mondanám: a szex egy autó, amihez a fiúknak jogosítványuk van, a lányoknak meg slusszkulcsuk. Jogsival lehet autót vezetni, de mégsem, ha nem tudod beindítani, kulccsal viszont megteheted, max. félhetsz a lebukástól.

Én azonban azt gondolom, hogy a lányok helyzete mégis sokkal jobb. Nagyon ügyesek, ha akarják, szinte bármelyikük meg tudja szervezni magának, hogy szeretkezhessen, ha éppen arra vágyik. A srácok ezt nem tudják megtenni, ha nem tartoznak bele egy igen szerencsés csoportba.

Nem véletlen, hogy sok lány igazából elképzelni sem tudja, hogy milyen lehet egy srác helyzete ebből a szempontból, mivel magukból kiindulva: "aki akar szexelni, az tud is szexelni." Pedig ha tudnák az igazságot...

Mit gondoltok?

2011. márc. 13. 10:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Van benne igazság.
2011. márc. 13. 10:28
 2/21 anonim ***** válasza:
van benne igazság de ez a "egy igen szerencsés csoport" ebbe nem olyan nehéz bekerülni csak jól kell kinézni és jó modorú kell lenni.
2011. márc. 13. 10:30
 3/21 anonim válasza:
75%

A párválasztás nem a demokráciáról szól. A természetben is a nőstényért küzdenek a hímek, csak ott épp az utódok létrehozásáról szól. A civilizációban meg örömszerzésről főleg(a férfiaknak meg pláne, hisz mi nem hordunk ki gyereket).

18/F

2011. márc. 13. 10:39
 4/21 A kérdező kommentje:
Azért a lányok sem vetik meg az örömöket, másképp nem csinálnák. A terhesség ellen pedig ott a védekezés.
2011. márc. 13. 10:48
 5/21 anonim ***** válasza:
nem beszélsz rosszul, van benne igazság. szexet kapni egy nőnek mindig sokkal könnyebb.
2011. márc. 13. 11:54
 6/21 anonim ***** válasza:
70%
Mindig hülyeségnek tartottam az ilyen nagy általánosságokat. Az én szememben nem lesz egy férfi vonzóbb attól, hogy több nőt megfektetett, sőt elkerülöm nagy ívbe, jó messzire. A férfiakról (?) meg az a véleményem, hogy mint férfi kihalóban vannak, mindegyiknek a kész dolgok kellenek de küzdeni unalmas, azzal takaróznak, hogy jaj nekem nem jut barátnő, közben egyszer oda nem mentek volna egy lányhoz, a számítógépből meg nem fog kipattanni az álomnő... persze tisztelet a kivételnek de a legtöbb ilyen... Aztán ha meg is ismerték a nőt, arról, hogy udvarlás fogalmuk nincsen, de 1 hét után már megy a rinya, miért nem akar velem lefeküdni meg stb... Szóval én nem igazán sajnálom a férfiakat régen sokkal többet kellett küzdenie egy nőért, ha manapság is így menne, asszem szinte egyik pasinak sem lenne barátnője...
2011. márc. 13. 14:13
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
az előző egy tipikus női válasz volt! alap, hogy egy nő felhozza a "fiúk manapság nem udvarolnak" dolgot. nekem pedig az a tapasztalatom, hogy hiába udvarolsz kedveskedsz, ha nem tetszel eléggé, akkor úgyis mindegy! van xy jóképű fas*zkalap aki szinte minden csajt megkaphat, kb. az ilyenektől várnák el a nők, hogy udvaroljon, de ez a típus úgy sem fog, mert a második sarkon talál ugyanilyen szép vagy szebb lányt! aki pedig kevésbé jóképű az hónapokig kedveskedhet, beszélgethet órákat, estéket akkor sem fogja a lány értékelni, mert nem elég vonzó a számára. nyilván van olyan is aki mindkét tulajdonságot birtokolja, de ugyanúgy ritka mint fémek között az arany.
2011. márc. 13. 14:26
 8/21 A kérdező kommentje:

Az ötödik válaszolónak:

Sajnálom, de eléggé zöldségeket beszélsz. Elmondom neked férfiszemszögből is, mi a helyzet. Az udvarlásnál ma két fő véglet létezik. Vagy abszolút bejön az illető és akkor azonnal megkap mindent; vagy pedig nem, akkor pedig teperhet ítéletnapig, akkor sem ér el semmit. A legtöbb lány ma így dönt.

Amúgy is, hol kezdődik nálatok egy igazi férfi? Nagyon röviden körbe tudom írni. Ott, ahol csak a külsőségek léteznek, más semmi. Igen, valóban fontosak nálunk is a külső jellemzők, de azért mégsem annyira, mint nálatok. Én ugyanúgy elbeszélgetek egy közepes vagy akár csúnya lánnyal is, mint egy bombázóval, max. abból nem alakul ki kapcsolat, de akkor is emberként nézek rá.

És tudunk mi küzdeni, ha van miért! A volt barátnőmnek két hónapig kellett utánajárnom, amíg beadta a derekát. Nem volt könnyű, de végül megérte, mert igent mondott. Viszont meg is volt az esély, nem hajtott el azonnal, mint a 99% teszi. A szexig további hónapok kellettek.

Most, hogy már évek óta nincs barátnőm és így szex sincs, azt gondolod, hogy nem tudnék pár hetet vagy hónapot rááldozni az udvarlásra?

Ugyan már... :)

2011. márc. 13. 14:34
 9/21 anonim ***** válasza:
68%

Álomférfi udvarol= hű micsoda lovag

Átlagos udvarol= ez meg minek zaklat állandóan

2011. márc. 13. 14:37
 10/21 A kérdező kommentje:

14.26

Pontosan!

2011. márc. 13. 14:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!