Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 hónap után lefeküdni?
Figyelt kérdés
2,5 hónap után lefeküdtem a barátommal akibe nagyon szerelmes vagyok.Természetesen védekeztünk,meg élveztem is a szexet,de egyébként még szűz voltam.
De ezt elmeséltem a legjobb barátnőmnek és el volt szörnyülködve,hogy hogy tehettem ilyet.Most ő az éretlen,vagy tényleg én "rontottam el" valamit?
2011. márc. 13. 04:51
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem ez teljesen korrekt idő, már ha lehet ezt egyáltalán időhöz kötni. Én inkább érettséghez kötném, és ha felkészültnek érezted magad, akkor ez teljesen rendben van.
Az, hogy a barátnőd ezt nem érti meg, arra bizonyíték, hogy ő még kislány. Még ha egyidős is veled, érzelmileg, mentálisan ő még nem lenne képes rá, mert ehhez még nem nőtt fel.
3/6 anonim 

válasza:

Attól függ hány éves vagy, de lehet egy kicsit korai, úgy hogy szűz voltál, de végülis a te döntésed.
4/6 anonim 

válasza:

Korfüggő a dolog. A barátnőd meg nem éretlen, egyszerűen mindenki máshogy működik, valakinek több idő a "normális". Persze, én is megkaptam 17 évesen,hogy maradi vagyok, mert szűz voltam..baromira lesz.artam, nem maradtam le semmiről. Ha úgy érzed jó volt és nem bántad meg,akkor nem téma a dolog.
5/6 crawenn 

válasza:

Igazából nem nagyon cink, barátnőm 18 volt és szűz, és kb 3 hét után történt meg ^^
6/6 anonim 

válasza:

Szerintem nem rontottál el semmit, ez teljesen normális idő. Már feltéve, ha nem általános iskolások vagytok persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!