Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eszkozokkel szoktatok maszturbalni?
Na ha ennyire rossz tapasztalatod van a vízsugárral, akkor légyszi oszd meg velünk tudatlanokkal, hogy mi bajod lett tőle? Milyen betegséget kaptál? Azzal tisztában vagyok, hogy a víz hüvelybe jutása okozhat problémát, de a csiklónál mi bajt okozhat?
2009. febr. 20. 19:18
nekem a vízsugár nem vált be, számomra nem jó érzés:) maradok a kezemnél. meg régen volt a kispárna.
2009. febr. 20. 19:21
Hüvelygomba, fertőzések(utólag eszméltem rá, hogy attól; pedig természetesen takarítva volt a zuhanyrózsa), és elkezdtem függeni tőle, már szinte le is szoktam a kezemről. Nehezebb volt elmenni nélküle, orgazmus szinte lehetetlen. Ezek voltak a rossz tapasztalataim.
Kérdezz meg egy nőgyógyászt, ő sem veled fog egyetérteni...
Vagy egyszerűen csak próbáld meg elhagyni, lehet, hogy nehezebb lesz, mint gondolnád, vagy élvezetesebb lesz utána a szex.
2009. febr. 20. 19:38
Én nem a vízsugártól váltam "függővé", hanem közben a G-pont és anális izgatástól. Vhogy kívánom csiklóingerlés közben. A szexet csak úgy élvezem, ha G-pontot ér (csak lovaglóban, semmi egyéb pózban nem) és közben a kezével a csiklómat izgatja és így simán 5 perc alatt orgazmusom lesz. Életem 1. pettingje során alkalmazott csiklóizgatásánál nem sikerült elmennem, de azóta mindig. Szal én még hátrányát nem tapasztaltam a vízsugárnak.
2009. febr. 20. 19:46
Van az a vibrációs masszírozó, az is király!
2009. febr. 20. 20:20
egy ferfinak a peni-szevel soha nem csainaltam magamnak s nem is fogom meddig ferfi van a vilagon
2009. febr. 20. 22:51
2009. febr. 21. 01:26
az elektromos fogkefének a nem kefés része csiklóingerlésben a vízsugarat fél kézzel veri. pár másodperc alatt elmegyek tőle.
de már csináltam kis koromban egy rezgős hupikék törtpikék figurával is ami a mekiben adtak a happy mealhez
2009. febr. 21. 08:52
Hát kezdetben kézzel, majd felismertem a zuhanyrózsa örömöket, főleg mióta van már ez a 9 féle vízsugaras.
És nemrég kaptam a páromtól egy rezgő tojást..hűű..az nagyon tuti kis csikló izgató eszköz!
2009. febr. 21. 11:06
20/20 anonim válasza:
én egyszer egy uborkával csináltam xDnaon kemény volt persze hogy nem mentem el mér ne de anya kereste az uborkát én meg lapultam xD
2009. júl. 12. 14:59