Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 4 hónapig várattam a barátomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapig várattam a barátomat, szeretjük egymást. Addig már akkor is erekciója volt, ha csak hozzá értem, azóta csak csóknál. Kevésbé intenzív a szerelme?

Figyelt kérdés

Olyan szomorú vagyok. :(

Mindent megbeszéltünk már szex előtt is, addig annyiszor mondta, hogy már akkor áll neki mikor meglát, a múltkor finoman kipuhatoltam, hogy mikor kezdődött a merevedés, és hát akkor mikor elkezdtünk csókolózni...:(

Tudtam hogy nem lesz majd ez annyira intenzív, mint pár hónapig, de még csak 5 hónapja vagyunk együtt.

Nem vagyok rá már kellő hatással? Nem vagyok neki izgató?

Pedig mindig mondja, hogy milyen szexisek talál...

Képzeljétek, erre rá is kérdeztem, hogy még most is van-e olyan, hogy akkor is áll, mikor csak úgy a közelében vagyok. Erre bizonytalanul mondta, hogy hát..lehet hogy szokott még..de szerintem már nem.

Most már csak a csóknál/intenzív csóknál kezd el neki:((((

Olyan rossz érzés. :(

2011. márc. 12. 17:31
1 2
 11/16 anonim válasza:

......

Attól, hogy nem minden rezdüléstől áll a cerkája még kívánhat, csak már nem akkora újdonság neki az érzés.

Ha majd kúrtok, akkor ugyanígy lesz. Elején mint a nyulak de később nem annyira lesz intenzív az érzés. Erről szól minden párkapcsolat, házasság :D

2011. márc. 12. 19:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát nálunk még igencsak tombolnak a hormonok. Mikor együtt vagyunk, egy nap többször is egymásnak esünk. És még mindig megvan a szikra, nem csökkent le semmi, érzem:)
2011. márc. 12. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Na látod ez az utolsó kommented, ahol világosan leírod, hogy tökéletes a szexuális életetek, akkor mégis mi a probléma?? Teljesen egyetértek az előttem válaszolóval ... Nem kell, hogy minden mozdulatodtól felálljon Neki. Ez annyira mellékes. Más nő, akit már tényleg nem kíván úgy a párja, a két kezét összetenné ha csak ennyi gondja lenne.
2011. márc. 12. 19:33
 14/16 anonim válasza:
Ez egy tök természetes dolog, hogy az újdonság érzet nem állandó. A csajok azon szoktak inkább kiakadni, hogy "nimfó" a barátjuk mert mindig-mindenre bevetésre készen állnak. :D
2011. márc. 12. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:

"Hát nálunk még igencsak tombolnak a hormonok. Mikor együtt vagyunk, egy nap többször is egymásnak esünk. És még mindig megvan a szikra, nem csökkent le semmi, érzem:)"

akkor miről beszélünk? nem arról rinyáltál egész eddig, hogy félsz, hogy már nincs meg az a szikra? jaj, de imádom az ilyen kérdezőket... felteszi a kérdést, hogy megnyugtatást leljen, aztán ha mindenki nyugtatja, akkor is ellenkezik, ragaszkodik a hülye képzeteihez, aztán ha valaki ellentmond, már védekezik, hogy nem, náluk nincs ilyen, nagy a szerelem...

2011. márc. 13. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:
köszönöm az utolsó válaszoló hozzászólását, a számból vette ki a szót. :) bezzeg erre már nem jön komment.
2011. márc. 13. 18:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!