Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapig várattam a barátomat, szeretjük egymást.
Addig már akkor is erekciója volt, ha csak hozzá értem,
azóta csak csóknál. Kevésbé intenzív a szerelme?
Figyelt kérdés
Olyan szomorú vagyok. :(
Mindent megbeszéltünk már szex előtt is, addig annyiszor mondta, hogy már akkor áll neki mikor meglát, a múltkor finoman kipuhatoltam, hogy mikor kezdődött a merevedés, és hát akkor mikor elkezdtünk csókolózni...:(
Tudtam hogy nem lesz majd ez annyira intenzív, mint pár hónapig, de még csak 5 hónapja vagyunk együtt.
Nem vagyok rá már kellő hatással? Nem vagyok neki izgató?
Pedig mindig mondja, hogy milyen szexisek talál...
Képzeljétek, erre rá is kérdeztem, hogy még most is van-e olyan, hogy akkor is áll, mikor csak úgy a közelében vagyok. Erre bizonytalanul mondta, hogy hát..lehet hogy szokott még..de szerintem már nem.
Most már csak a csóknál/intenzív csóknál kezd el neki:((((
Ezt most nem bántásból mondom, de nagyon éretlen vagy még, ez az igazság.
2011. márc. 12. 17:39
2/16 anonim válasza:
Mert most már több vagy neki mint egy szexuális inger.
2011. márc. 12. 17:48
3/16 A kérdező kommentje:
Eddig sem csak az voltam neki...nagyon erős a vonzalom. Nagyon szeret, ahhoz kétség sem fér. Csak attól félek hogy már nem vagyok neki elég kívánatos:(
2011. márc. 12. 18:01
4/16 anonim válasza:
Minél jobban szeret, annál inkább EMBER is vagy neki, nem csak NŐ. Most már több vér tódul a szívébe, mint "oda le".
2011. márc. 12. 18:04
5/16 anonim válasza:
utolsónál a pont!ha egy fiő télleg szereles lesz egy lányba/nőbe akkor már nem a farkával hanem a szivével fog szeretni.és hidd el h az sokkal jobb ha a szivével szeret mert akkor az azt jelenti h hűséges lesz a későbbiekben.:)
de most azon kiakadni h csak csóknál állt fel neki...jesszus
az én barátomnak mindig felált amikor a volt barátnőjét megölelte.amikor engem megpuszil még akkor sem áll fel neki.csak néha.csók még nem is volt. és örülj h a te barátodnak már csóknál fel áll mert van olyan fiú aki bármennyire szereti a bnőjét még a pettingtől sem áll fel.csak 10-15 perc után.szal nyugi,szeret!:)
13/L
2011. márc. 12. 18:14
6/16 A kérdező kommentje:
Figyi...a kezdetektől azt hangsúlyozta hogy imád mint embert, mint társat, mint nőt...nem bírta ki már a randizgatós időszakban sem, hogy ne találkozzunk, ne érjen hozzám, stb. Korán elkezdett érezni, ő komoly fiú, fontos neki a lelki is.
2011. márc. 12. 18:18
7/16 anonim válasza:
Csak bemagyarázod magadnak kérdező és mondhat bárki bármit, így lesz. agyalj ezen és ezért megy majd minden tönkre... megéri? felejtsd el a dolgot, attól még ugyanúgy vonzónak tart.
a 13 éves kommentelő meg inkább meg se szólaljon ennyi idősen és ennyi tapasztalattal... :)
2011. márc. 12. 19:07
8/16 anonim válasza:
Ez butaság. Mi két és fél éve vagyunk együtt a barátommal és az elején Ő is pontosan ilyen volt. Még hozzá sem kellett érnem. (bár ez még most is előfordul néha) Idővel az újdonság varázsa elmúlik. Ez nem azt jelenti, hogy a partnerek kevésbé szeretik egymást vagy, hogy már nem olyan izgató a másik fél a számukra csak egyszerűen már megtörtént köztetek a szexuális aktus ami ugyebár rendszeressé is válik a párkapcsolatban és egy idő után azért már eléggé kiismerik a felek egymás testét, azt, hogy melyikőjük mit szeret ... stb. Az egész dolog átalakul, ha a szerelem/szeretet is fennáll a kapcsolatban akkor ez valami sokkal több lesz mint puszta felfokozott szexuális inger. A szerelem is elmúlik egy idő után, akármennyire is szeretné az ember, hogy örökké tartson. :) Emiatt nem kell elkeseredni, ezt el kell fogadni ez a dolgok rendje. Ettől függetlenül lehet a szexuális együttlét továbbra is eszméletlenül jó, lehet szenvedélyes...stb. Ez csak rajtatok áll! Örülj Neki, hogy a párod szeret és, hogy szexisnek, izgatónak talál mert ha ezt mondja, az így is van! Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémátok a párkapcsolatotokban, hogy már attól nem áll fel Neki ha csak szimplán előtte állsz! :) Ne ess kétségbe ... Ha már nem leszel számára vonzó és nem fog szeretni azt hidd el, érezni fogod és akkor már kétségbe is eshetsz, de addig ne! :)
2011. márc. 12. 19:14
9/16 A kérdező kommentje:
De akkor is...én képes voltam anno 4 éven át igazi őrült lángoló szerelemmel szeretni valakit, akit ráadásul meg sem kaptam? Nem igaz hogy elmúlik a szerelem..sok olyan ismerősöm van, akik már gimi elején összejöttek, azóta is imádják egymást, sőt a gyűrű is az ujjukon van.
2011. márc. 12. 19:20
10/16 anonim válasza:
A szeretet megmarad, az az őszinte, tiszta szeretet. De a szerelem elmúlik, ez nem csak az én álláspontom. :) Ahogyan az sem, hogy a lányok némileg másképp működnek mint a fiúk. Azt írtad az előbb, hogy képes voltál 4 évig lángoló szerelemmel szeretni valakit. Én nem mondtam olyat, hogy a párod nem szeret már Téged lángoló szerelemmel csak h teljesen természetes h majdnem fél év után a legtöbb esetben már egy picivel több kell Neki attól, hogy simán Rád néz ahhoz h felálljon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!