Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak mindig más férfival van szexuális kapcsolata, napi / heti szinten és nem akar párkapcsolatba bonyolódni senkivel, csak az egy éjszakásokra hajt és elég könnyen kapható?
Figyelt kérdés
Mit gondolnak erről a férfiak? Szeretik vagy inkább visszataszítónak és égőnek tartják az ilyen lányokat?2011. márc. 12. 17:11
11/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Ez nem azt jelenti, hogy sosem fogok vagy leszek képes olyan kapcsolatban élni ahol szerelem is van - és azt sem mondtam, hogy ilyen nem volt még.
A vélemények eléggé megoszlanak, ahogyan látom. Valaki ezt nem tartja jó dolognak, valaki tartózkodik valaki pedig semmi rosszat nem lát ebben.
Mázli, hogy mindannyian másmilyenek vagyunk. :-) Mindenkinek köszönöm a hozzászólást és a véleménynyilvánítást.
2011. márc. 12. 23:55
12/14 anonim válasza:
Ennyi erővel már, miért nem kérsz pénzt is érte, több hasznod lenne belőle...
Nekem csak ennyi a véleményem.
13/14 A kérdező kommentje:
Mert nem azért "élek" így, mert pénzre van szükségem. Három munkám van. Nem kényszerből vagy pénzszerzés céljából csinálom.
2011. márc. 14. 12:57
14/14 anonim válasza:
Nem kell álszentnek lenni. Nem mindenkinek egyforma a libidója.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!