Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak mindig más férfival van szexuális kapcsolata, napi / heti szinten és nem akar párkapcsolatba bonyolódni senkivel, csak az egy éjszakásokra hajt és elég könnyen kapható?

Figyelt kérdés
Mit gondolnak erről a férfiak? Szeretik vagy inkább visszataszítónak és égőnek tartják az ilyen lányokat?
2011. márc. 12. 17:11
1 2
 1/14 anonim válasza:

Ez sok mindentől függ, szerintem! Először is a lány korától, és attól, hogy mennyire vesz komolyan ezeket az egy éjszakás kalandokat! Mert ha fiatal, akkor tegye, élje ki magát, szerezzen tapasztalatokat, na meg tanuljon pár jó kis taktikát. Elvégre, valamikor ki kell élnie magát, hisz az nem lenne a legjobb, ha akkor kezdene bele, amikor már gyerekes családanya, és feleség. Én szerény személyem szerint nem ellenzem, persze, csak ha a fent írtak nem túl alacsonyak, és csak azért csinálja a lány, mert mindenki más is. Ja, és a védekezés is nagyon fontos, hisz, mint írtad, különböző férfiakról van szó, mert ilyenkor nem csak a terhesség az a probléma amivel számítanod kell, hanem a különböző nemi betegségek is...

F/25

2011. márc. 12. 17:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Tipikus ku rva vagy! Téged nem zavar, akkor jó, fiuk meg örülnek a lo tyoknak ! Osztod nemsoká a trippelt, de ne törődj vele, ku rvabetegség, aztán jöhet a HIV vírus, az má kicsit gázosabb, ha érted mire gondolok!
2011. márc. 12. 17:21
 3/14 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

Köszönöm a válaszod. Mindig védekezem, az sosem marad el. Egyébként 21 éves vagyok - azt hiszem ez még fiatalnak számít. :-))

Egyenlőre nem akarok párkapcsolatot viszont a szexet sem akarom mellőzni. Hiába van itthon több játékszerem is az önkielégítésért annyira nem vagyok oda. Jól esik egy másik test érintése, simogatása, etc. Érdekes módon mindig akad ágypajtás.

Talán látják rajtam, hogy könnyűvérű vagyok?

2011. márc. 12. 17:32
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom. Én ilyenbe nem tudnék belemenni, lehet, hogy én vagyok nagyon maradi, de engem az egy éjszakás kalandok nem vonzanak. Még a párom előtt is szégyenlős vagyok, mi lenne egy idegen előtt. De idővel majd te is rájössz, hogy a szerelem sokkal többet ér az egy éjszakás kalandoknál! (:

L 20

2011. márc. 12. 17:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem nincsen különösebb véleményem. Mindenki jó valamire, és mindenkit arra kell "használni" amire jó. Vannak ennek egészségügyi kockázatai is, és "lelki" kockázatai is.

Megeshet, hogy végül nehezebben lesz alkalmas egy stail kapcsolatra. Úgy járhat végül, hogy esetleg egy magányos, kiélt, boldogtalan nő lesz végül belőle.

Hacsak "időben" nem találja meg a határait.

2011. márc. 12. 18:06
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

Én sosem tudtam megérteni az ilyen lányokat. Eddig 2 komoly kapcsolatom volt, ebből a 2. több, mint 3 éve tart, vele veszítettem el a szüzességem is. El se tudnám képzelni, hogy olyanhoz érjek hozzá, akibe nem vagyok szerelmes... Nem tudnék olyan férfit csókolni, akiért nem dobban meg a szívem... Meg se szoktam nézni más fiúkat, csak a barátom érdekel, de Ő nagyon, és neki már a nézésétől is nedves leszek. Nem tudom, hogy lehet olyannal szeretkezni, akibe nem szerelmes az ember, mert számomra a szeretkezés is a szerelem kifejezésének egy módja. Így én nem tudom megérteni az ilyen lányt, és inkább csak sajnálom, hogy nem tapasztalta meg az igazi szerelem szépségét. És a legtöbb fiú, akit ismerek, megveti az ilyen lányokat, a legtöbben annak örülnének, ha szűz lányt szedhetnének össze, nem pedig olyat, aki ki tudja, hány fiúval volt már. Nem ismerek olyan fiút, aki ne a tapasztalatlanabb lányokat részesítené előnyben.

20/L

2011. márc. 12. 18:20
 7/14 anonim ***** válasza:
inkább védekezve többel mint CSAK szexuális kapcsolat egy emberrel szvsz. Utobbi lehet biztonságos de ha később barátod lesz és kiderül hogy ezzel a csak eggyel nem jártál csak a lábadat tetted szét neki ő meg csak a kolbászt adta a hot-doghoz sztem sokkal rosszabb mint nincs párod és dugni akarsz.
2011. márc. 12. 18:53
 8/14 anonim ***** válasza:
RíííBáááncccc:D:D
2011. márc. 12. 18:53
 9/14 Brúsz Wéjn válasza:

Szerény véleményem szerint, talán senki sem lesz ribanc, csak úgy magától, persze, lehet, hogy tévedek. De az is lehetséges, hogy folytatod még ezt az életmódot, majd jönni fog egy herceg fehér lovon beleszeretsz, ő meg, - mivel lesz olyan hülye, - szintén szeretni fog, és elnézi majd a múltad, de sohasem leszel büszke magadra, és sosem fogod megérteni azt, hogy mit is jelent igazán a szerelem.

Persze a sok idióta majd jönni fog, és elleszel látva bőven emberkékkel, akik nagyon megdugnának, de erre még ők sem lesznek büszkék, ha összejön, akármilyen jól nézel is ki.

Egyébként, valószínűleg elkerülhetetlen, hogy valamelyik srác, aki megbasz téged, majd gyengédebb érzéseket is táplál irántad. Talán egy darabig tűrni is fogja ezt az életmódod, de hosszútávon biztos nem.

u.i.: ha túl vulgáris voltam, akkor sajnálom, és szerényen javasolnám, hogy olvassunk több kortársirodalmat, addig se a dugáson jár az eszünk....

2011. márc. 12. 19:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi probléma. Én sem vágyom többre csak szexre, álszent dolog lenne így ribancozni:)

21F

2011. márc. 12. 20:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!