Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki, hogy az élvezeti (elő) cseppektől nem lehetek terhes?! Nektek is ezt oktatják?
Ki vagyok akadva ettől... A barátom óvszer-fóbiás, én viszont hónapokkal ezelőtt leálltam a tablettával. Erre ő elmondta, hogy két barátnőjével is úgy csinálta, hogy kihúzta orgazmus előtt... És elmesélte, hogy rosszul tudom, az élvezeti cseppekben nincs is hímivarsejt.
Jah, aha... barátnőm ettől esett teherbe, és 16 évesen szült gyereket. Meg akkor az a rengeteg csaj, aki hasonlóan élt nemi életet, aztán b.hatta...
Ti hogy tudjátok?
Én nem fogom bevállalni így.
A gáz az, hogy most lesz lehetőségünk egy hétig rá, utána két hónapot megint külön leszünk... Tehát jó lenne. De én ezt biztos nem teszem meg, a kedvéért sem.
Biztos vagy te ebben? Én belelátok ebbe valamennyire. És abszolút nem szentírás, amit az orvosok makognak. Nagy részüket egyenesen megbízhatatlannak tartom. Van két orvos a családba, az egyik kutatóorvos. Mindegyik egyetemről van kapcsolatom, kivéve a szegediről. Jártam orvostanhallgatókkal, és barátnőm is oda jár. Van tapasztalatom velük bőven, nem csak, mint páciens.
És a tapasztalat magáért beszél.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!