Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki találta ki, hogy az élvezet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki, hogy az élvezeti (elő) cseppektől nem lehetek terhes?! Nektek is ezt oktatják?

Figyelt kérdés

Ki vagyok akadva ettől... A barátom óvszer-fóbiás, én viszont hónapokkal ezelőtt leálltam a tablettával. Erre ő elmondta, hogy két barátnőjével is úgy csinálta, hogy kihúzta orgazmus előtt... És elmesélte, hogy rosszul tudom, az élvezeti cseppekben nincs is hímivarsejt.

Jah, aha... barátnőm ettől esett teherbe, és 16 évesen szült gyereket. Meg akkor az a rengeteg csaj, aki hasonlóan élt nemi életet, aztán b.hatta...

Ti hogy tudjátok?

Én nem fogom bevállalni így.

A gáz az, hogy most lesz lehetőségünk egy hétig rá, utána két hónapot megint külön leszünk... Tehát jó lenne. De én ezt biztos nem teszem meg, a kedvéért sem.

2011. márc. 12. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha "élvezeti cseppekről" beszélsz szerintem még ne sexelj! Jó az elő ondónak is! És van benne hímivarsejt de nem sok! Kicsi a valószínűsége, hogy teherbe esel de van rá esély!
2011. márc. 12. 15:00
 2/16 anonim ***** válasza:
úgy tudom, hogy ha elötte önkielégítést végez akkor az elövàladékban màr tényleg nagyon kicsi az esély, hogy legyenek spermiumok..de ha azt nézed, elég EGYETLEN EGY ami megtermékenyít :)
2011. márc. 12. 15:05
 3/16 anonim válasza:
... szóval 50% az esélyed, hogy terhes leszel:)
2011. márc. 12. 15:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Pasid egy tapló, így akar rávenni, hogy gumi nélkül csinálhassa. Kitalálja, hogy nem bírja az óvszert, utána meg beetet midnenféle mesélvel, aminek persze nem dőlnél be, ha lenne némi biológiai ismereted. Aztán majd pár hét múlva ti lesztek a következő "most terhes vagyok?" meg "Lehet így a barátnőm terhes? Pedig vigyáztam" jellegű kérdések feltevői.
2011. márc. 12. 15:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha most bele akarok kötni, akkor az nem "elő ondó", hanem előváladék. Úgyhogy te se szexelj, kedves első válaszoló. De teljesen mindegy, ki hogy hívja, a lényeg, hogy tartalmazhat hímivarsejtet, úgyhogy nem érdemes kockáztatni.
2011. márc. 12. 15:12
 6/16 anonim ***** válasza:
Terhes lehetsz. Ne hadd magad rábeszélni.
2011. márc. 12. 15:15
 7/16 A kérdező kommentje:

:D Így igaz, ilyenekből lesznek ezek a kérdések.

Tudom, hogy van benne, mivel ezt tanultam. De állítólag a Discoveryn v. a National-en bebizonyították, hogy nem így van. Mit kell ezen bizonyítani? B.ki ott a mikroszkóp, aztán lehet keresgélni, atyám.

Az érdekelt, hogy más fejét is tötmék-e ezzel a baromsággal, mert r.ul felhúzott vele. Bioszból érettségiztem, szóval azt hiszem, tisztában vagyok vele :)

Az elnevezés pedig nekem tetszik, magánéletben had használjam már így :D Nem vagyok már tini, 8 éve van nemi életem :D De úgy tűnik, hogy ez nem jön le... :D

2011. márc. 12. 15:17
 8/16 A kérdező kommentje:

Az egészben az a rossz, hogy nagyon messze vagyunk, nem kevés pénz eljutni egymáshoz. Elvileg költöznék én is ki abba az országba, amelyikben ő él, de később.

Hát akkor, megszívta. Én türtőztetni fogom magam, és örülni fogok, hogy máshogy is lehet élvezni. Kíváncsi vagyok, hogyan viseli. Egy hét alatt azért csak eljut oda, hogy még óvszerben se kókadjon le...

Egyébként ne haragudjatok, ha bunkó voltam, de ez a hülyeség tényleg szíven ütött, és a hír is, hogy egy valami biztosan nem lesz, és az a szex... Mindegy :)

2011. márc. 12. 15:26
 9/16 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne bele ilyen játékba. Ha a barátod nem húz óvszert, nincs szex! Szerintem meggondolja magát.
2011. márc. 12. 15:26
 10/16 A kérdező kommentje:
Én legalábbis mindent meg fogok tenni, hogy ne azzal törődjön :P Valószínűleg én fogom ráhúzni, egy olyan pillanatban, amikor már semmi sem érdekli. Remélem nem sokk lesz belőle xD
2011. márc. 12. 15:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!