Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbál lányom?! Mit csináljak?
Az előbb értem haza, dolgozni voltam, bementem a szobájába köszönni és épp egy párnát lovagolt nagy nyögések közepette ...
11 éves
Tegyek úgy mintha mi sem történt róla?
Még nem menstruál,de fel van világositva
Irigyelem a lányodat, hogy ilyen hamar rájött, hogyan kell csinálni, nekem nagyon sok időbe telt mire rájöttem, hogyan kell rendesen csinálni. 18 évesen kezdtem (akkor sikerül először), amikor épp unatkoztam. Előtte is próbálkoztam, de féltem, hogy észrevesznek vagy egyszerűen nem voltam ráhangolódva, vagy csak bénáztam.
Szerintem ne szólj neki egyelőre róla. Amúgy gondolom te mosol utána, majd mostanában tanítsd meg a lányodat mosni is kicsi terhet levesz majd a válladról. Mert az a sejtésem, hogy a használt bugyikból is sok lesz egy nap.
Én rám még 18 évesen is mostak és akkor jöttek rá, hogy valami nincs rendben amikor az én bugyijaimmal volt tele a szennyes. Kínos volt leülni és megbeszélni ezt felnőttként nem beszélve arról, hogy megkért az anyukám, hogy mostantól én mossak magamra.
20 éves lány
csak gondoltam leírom a tapasztalataimat :D
Ha volna saját lányom én sem mosnék rá, ha direkt folyton bepiszkolna mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!