Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbál lányom?! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az előbb értem haza, dolgozni voltam, bementem a szobájába köszönni és épp egy párnát lovagolt nagy nyögések közepette ...
11 éves
Tegyek úgy mintha mi sem történt róla?
Még nem menstruál,de fel van világositva
2011. márc. 12. 12:44
11/26 anonim válasza:
Én 8 évesen kezdtem..) Szóval nem korai.Nem kell csinálj semmit, nyugi.
12/26 anonim válasza:
ne csinálj semmit, és ne ijedj meg, ez teljesen normális. Én is ennyi idősen kezdtem, vagy lehet korábban. Most kezdi megismerni a testét. Rájött, hogy ez egy kellemes érzés, még biztosan nem tudja, hogy pontosan mi ez, annyira még nem is lehet tudatos, csak tetszik neki.
13/26 anonim válasza:
am csak mellesleg az apja vagy vagy az anyja? :D
14/26 anonim válasza:
Ne csinálj semmit, ez teljesen normális.
Ha szólsz neki azt fogja hinni valami rosszat csinált és össze fog zavarodni.
15/26 anonim válasza:
Párnával nem lehet maszturbálni.Erre még nem gondoltál?
Csak ugrál a párnáján,mert asziszi lovagol..Jaj de kis butus anyuka vagy te!
16/26 anonim válasza:
Kedves Anyuka!
Ne csinálj semmit, ez teljesen természetes :) Ennyi idős koromban és is maszturbáltam, ha felrónád neki, hogy miért csinálta, akkor talán bűntudata lenne. Ez teljesen természetes, hiszen gondolom te is voltál fiatal.
17/26 anonim válasza:
Egyébként dehogynem, párnával is lehet :)
19/26 anonim válasza:
Ne csinálj semmit, ne szólj neki! Te is voltál fiatal, gondolom te is csináltad?!
20/26 anonim válasza:
nemnem.. ő nem csinálta.. ő most csinálja az ilyen kérdéseire ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!