Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha középkoru vagyok és kimarad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha középkoru vagyok és kimarad a sex az életemből, de tudom, hogy kellene, okozhat-e traumát? Amugy nyugodt vagyok, de nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
okozhat szerintem. magányt és depressziót. szerintem próbálkozz egészséges párkapcsolatot kialakítani.
2011. márc. 11. 21:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Elfásultam,már fiatalon se pörögtem,volt egy gyönyörü romantikus házasságom,már vége,azota tengek lengek,voltak sexuális kapcsolataim,csak ugy,jelenleg együtt élek egy növel,de külön is alszunk,egyszerüen nem érdekel,de mint mondtam kedvem sincs keresni.
2011. márc. 11. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor hogy érted, hogy tudod, hogy kellene? És mit takar az, hogy középkorú vagy?

Nem lehet, hogy a pároddal nem vagytok meg jól? Attól, hogy nem éltek nemi életet még nem kellene külön aludnotok.

2011. márc. 11. 21:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát mert érzi a szervezetem,de jozan vagyok,nem vagyok ideges tipus és nálam minden sex érzelmi alapon mehet csak.Ezt ugy értem,hogy világ életembe a legutolso nőt se néztem le.Persze tudom,hogy ennek más okai vannak,pl szeretet hiányom van születésem ota.
2011. márc. 11. 22:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja ezzel a nővel,akivel vagyok,az egyetlen aki kiölte belölem,hogy szeressem.
2011. márc. 11. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Kiölte belőled, hogy szeresd? Ha nem szereted miért vagy vele?
2011. márc. 11. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
megkérdezném hogy az első házasságból van e gyereked? mert ez is közrejátszhat. mert hogyha úgy gondolja az ember hogy "elszórta a magját" és már nincs más dolga akkor meglehet lenni kapcsolat nélkül. viszont ha nincs gyerek akkor kimaradt egy nagyon fontos dolog az életedből.
2011. márc. 11. 22:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Abbol a romantikus kapcsolatbol van gyerekem,de ők Kubába élnek már vége.De a sex nem a sexért hiányzik,hanem mert szeretni szeretnék,és persze jo lenne ha engem is szeretne valaki végre már.Akivel élek az kényszerből van,egyikünk se tud máshova menni (szegények vagyunk)
2011. márc. 11. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!